مدیرعامل بنیاد بین‌المللی غدیر گفت: اما امسال عمده شعار ما شعار «بیایید همه پیام رسان رسول خدا در روز عید غدیر باشیم» است. این شعار به منظور پاسخ به ندای آسمانی پیامبر است.

از کارگاه‌های غدیرشناسی تا طرح اطعام علوی

به گزارش قدس آنلاین، نشست خبری ستاد مردمی بازسازی واقعه غدیر پیش از ظهر امروز (چهارشنبه ۲۲ تیرماه) با حضور سردار سیدقاسم قریشی، جانشین سازمان بسیج مستضعفین و حسین ظریف‌منش، مدیرعامل بنیاد بین‌المللی غدیر و اصحاب رسانه در سالن حوزه ریاست سازمان بسیج مستضعفین برگزار شد.

شعار امسال غدیر

در  این نشست حسین ظریف‌منش، مدیرعامل بنیاد بین‌المللی غدیر نکته ویژه این دوره از عید غدیر را حضور مردم از صفر تا صد بزرگداشت این عید اکبر توصیف کرد و گفت: هر سال شعار «لبیک یا رسول الله (ص)» را به عنوان شعار محوری دهه امامت و ولایت اعلام می‌کردیم. اما امسال عمده شعار ما شعار «بیایید همه پیام رسان رسول خدا در روز عید غدیر باشیم» است. این شعار به منظور پاسخ به ندای آسمانی پیامبر که فرمودند حاضران به غایبان و پدران به فرزندان تا قیامت پیام غدیر را برسانند، انتخاب شده است.

وی با بیان اینکه تمام تلاشمان این است که روز غدیر به شادترین روز سال همراه با شور و شعور تبدیل شود، افزود: اطعام از اصلی ترین برنامه‌های این دهه است. شش سال قبل این طرح را با ۷۰ هزار اطعام آغاز کردیم، سال گذشته بیش از ۱۲-۱۳ میلیون اطعام صورت گرفت و امسال آماری بیش از این پیش بینی می‌شود.

برخی برنامه‌های غدیر در کشور

ظریف منش از برپایی ایستگاه‌های صلواتی در مساجد و آذین بندی محلات خبر داد و گفت: تجلیل از سادات، برگزاری کارگاه‌های غدیرشناسی و برگزاری جشنواره‌های تخفیف از سوی اصناف از جمله برنامه‌های تدارک دیده شده برای عید غدیر است.

وی ادامه داد: توزیع نان صلواتی، اعزام مبلغان غدیر با همکاری حوزه علمیه، راه‌اندازی کاروان‌های شادی خیابانی، عیادت از بیماران به ویژه جانبازان هم در این ایام برگزار شده یا برگزار می‌شود. همچنین شاهد برگزاری همایش راه روشن به میزبانی استان همدان، جشنواره شعر ترکی غدیر به میزبانی آذربایجان شرقی، جشنواره شعر مازنی غدیر به میزبانی مازندران و جشنواره بین‌المللی شعر غدیر به میزبانی استان فارس خواهیم بود.

تجلیل از ۳۰۰ شهید سادات تهرانی

مدیرعامل بنیاد بین‌المللی غدیر با اعلام تجلیل از ۳۰۰ شهید سادات در بهشت زهرای تهران ابراز داشت: این مراسم، روز پنجشنبه ۲۳ تیرماه برگزار می‌شود. همچنین برگزاری اجتماع ۳۰ هزار نفری سراجا، برگزاری همایش حکمرانی علوی به صورت وبیناری و برگزاری ۱۰ وبینار علمی با حضور علمای شیعه، اهل سنت و مسیحیت، رونمایی از ۲ اثر نفیس درباره نهج‌البلاغه نیز از دیگر برنامه‌های شاخص این دهه است.

برنامه‌های عید غدیر در تهران

وی درباره برنامه‌های پیش‌بینی شده در تهران افزود: برگزاری برنامه‌های متنوع در امامزاده صالح، میهمانی بزرگ غدیر از چهارراه ولیعصر (عج) تا چهارراه پارک وی همراه با اطعام، وعظ، سخنرانی و ویژه برنامه‌های کودکانه در روز عید غدیر برای مردم پایتخت است. علاوه بر این ۱۱۰ پایگاه ایست پذیرایی همراه با اهدای ۱۱۰ هزار شاخه کل از سوی سپاه تهران برای شب عید غدیر تدارک دیده شده است. 

اطعام علوی در چهار کشور

ظریف منش درباره اقدامات برون مرزی برای اشاعه پیام غدیر تصریح کرد:  در بعد بین‌الملل با همکاری وزارت امور خارجه، مجمع جهانی اهل بیت (ع)، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و جامعه المصطفی العالمیه در کشورهای مختلف اعم از عراق، سوریه، یمن، لبنان، آذربایجان و نیز آلمان، انگلیس، فرانسه و ... اجرا می‌شود که در این راستا اطعام علوی در روز عید غدیر در چهار کشور انجام می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.