فرزند مرحوم رحیم‌پور ازغدی در مراسم سالگرد آن مرحوم گفت: ایشان همواره بر این موضوع تاکید داشتند که در هر نفسی که می‌کشیم به خداوند مدیون هستیم و بابت هر لقمه‌ای که می‌خوریم و هر روزی که می‌گذرانیم باید در پیشگاه خداوند جواب بدهیم که چه خدمتی در راه خدا و برای مردم انجام داده‌ایم.

ایشان خود را مالک هیچ‌چیز در این دنیا نمی‌دانست

به گزارش قدس آنلاین، مراسم نخستین سالگرد درگذشت حاج حیدر رحیم‎‌پور ازغدی در سالن همایش موسسه فرهنگی قدس در مشهد برگزار شد.

در این مراسم که با حضور جمعی از دوست‌داران و شاگردان این مرحوم برگزار شد ، استاد حسن رحیم‌پور ازغدی، دکتر محمد مهدی برادران و حبیب رحیم‌پور ازغدی به سخنرانی پرداختند.

استاد حسن رحیم‌پور ازغدی در بخشی از سخنرانی خود ابراز کرد: مرحوم رحیم‌پور ازغدی انسانی متکلم بود و به واسطه سال‌ها مطالعه در فقه و کلام، انسانی متفکر و صاحب نظر به شمار می‌رفت. بنده پاسخ بسیاری از سوالاتم در حوزه‌های اعتقادی، کلامی، فلسفی و... را در نزد ایشان پیدا می‌کردم.

ازغدی افزود: مرحوم بیش از ۱۰هزار جلد کتاب مطالعه کرده بود. خود ایشان بیان می‌کردند: کتابی نیست در کتابخانه آستان قدس رضوی که من نخوانده باشم. ایشان قلم بسیار زیبایی هم داشتند و هزاران مقاله تالیف کردند که متاسفانه هنوز از منابع مختلف جمع آوری و گردآوری نشده‌اند.

وی با ذکر خاطره‌ای از مرحوم رحیم‌پور ازغدی بیان کرد: ایشان به ما آموختند که هرروز فعالیتی داشته باشیم و کار مفیدی انجام دهیم. درواقع ایشان روحیه چریکی را از کودکی در فکر ما نهادینه کردند. ایشان همواره بر این موضوع تاکید داشتند که در هر نفسی که می‌کشیم به خداوند مدیون هستیم و بابت هر لقمه‌ای که می‌خوریم و هر روزی که می‌گذرانیم باید در پیشگاه خداوند جواب بدهیم که چه خدمتی در راه خدا و برای مردم انجام داده‌ایم.

رحیم‌پور ازغدی در ادامه با اشاره به علاقه و باور مرحوم حیدر رحیم‌پور ازغدی به انقلاب عنوان کرد: ایشان حتی هزینه سنگ قبر فرزند شهید و مفقودالاثرشان را از بنیاد شهید دریافت نکردند؛ چراکه به شدت معتقد بودند ما از نظام طلبکار نیستیم، بلکه همه چیزمان را باید فدای آن کنیم.

وی در ارتباط با جامعیت فکری آن مرحوم بیان کرد: از بچگی شاهد بودم که از جریانات مختلف و متفاوت و حتی متضاد فکری همراه ایشان بودند. از جریان‌های کاملا سنتی و دینی گرفته تا جریان‌های چپ و کمونیستی و پدر همواره با آن‌ها گفتگو و مباحثه می‌کرد. با این حال ایشان در تمام تصمیمات زندگی خود و اطرافیانشان، دین را مبنا قرار می‌دادند.

وی با اشاره به بخشی از وصیت مرحوم بیان کرد: هدف من از این سخنرانی صرفا صحبت از ایشان نیست، چراکه خود مرحوم به شدت با این رویه مخالف بودند و حتی وصیت کردند تا در مجلس ختمشان، واعظ از ایشان سخن نگوید و به سخنرانی درمورد مرگ و آخرت بپردازد.

وی افزود: مرحوم خود را مالک هیچ چیز در این دنیا نمی‌دانست و هرچه داشت را در راه دین و انقلاب خرج می‌کرد. راه حل مسائل و مشکلات فعلی جامعه در بسیاری از مقالات و کتاب‌های ایشان عنوان شده است و امیدوارم مورد استفاده و توجه همگان قرار بگیرد.

انتهای پیام/

خبرنگار: محدثه مودی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.