با انعقاد قراردادهای اجرای طرح‌های محرومیت‌زدایی سپاه در استان قزوین ۳۵۵ روستا از نعمت آب کشاورزی و ۲۳۶ روستا از نعمت آب آشامیدنی بهداشتی بهره‌مند می‌شوند.

انعقاد قراردادهای محرومیت‌زدایی سپاه در قزوین / آب کشاورزی ۳۵۵ روستا تأمین می‌شود

به گزارش قدس آنلاین،  نشست انعقاد قراردادهای اجرای طرح‌های محرومیت‌زدایی در استان قزوین با قرارگاه امام‌حسن مجتبی‌(ع) صبح امروز با حضور سردار سرتیپ پاسدار علی فدوی جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار سرتیپ‌دوم پاسدار رستمعلی رفیعی‌آتانی فرمانده سپاه استان قزوین و عباس کاظمی سرپرست معاونت سیاسی‌، امنیتی و اجتماعی استانداری قزوین در سالن جلسات شهیدپرویز سپاه حضرت صاحب‌الأمر(عج) برگزار شد.

فرمانده سپاه استان قزوین در این نشست از اجرای جهاد آب‌رسانی به ۲۳۶ روستای استان قزوین در قالب فعالیت‌های محرومیت‌زدایی سپاه خبر داد و گفت: آب‌رسانی به ۹۶ روستا از طریق ساخت ۵ مجتمع آب‌رسانی را از گذشته شروع کردیم که این طرح در حال تکمیل شدن است، اما با انعقاد قراردادهای امروز ۱۴۰ روستای جدید هم به طرح جهاد آب‌رسانی سپاه در استان قزوین افزوده می‌شود.

سردار رستمعلی رفیعی آتانی اضافه کرد: در ضمن بازسازی، بهسازی و نوسازی ۱۵۰۰ کیلومتر راه روستایی هم از مفاد تفاهم‌نامه با قرارگاه امام‌حسن(ع) است که ۸۰۰ کیلومتر برای مرمت روکش آسفالت و ۷۰۰ کیلومتر هم برای احداث جاده آسفالته جدید خواهد بود.

وی با اشاره به مطالبه روستاییان برای احداث استخرهای ذخیره‌آب یا همان استخرهای معیشتی ادامه داد: در راستای قرارداد با قرارگاه محرومیت امام‌حسن(ع) استخر معیشتی و ذخیره آب در ۷۰ روستای کم‌آب استان قزوین ساخته می‌شود تا آب کشاورزی روستاییان و باغداران تامین شود. در مجموع ۳۳۵ روستای استان قزوین از اجرای طرح‌های محرومیت‌زدایی در حوزه تأمین آب کشاورزی برخوردار می‌شوند.

واگذاری خط لوله آب‌رسانی به ۲۰۰ روستای قزوین

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان قزوین هم در این نشست از تخصیص ۷۵۵ میلیارد تومان بودجه محرومیت‌زدایی برای اجرای طرح‌های آب‌، خاک و آبخیزداری توسط قرارگاه امام‌حسن(ع) خبر داد و گفت: واگذاری لوله انتقال آب به کشاورزان، ساخت استخر ذخیره‌ آب، نوسازی قنوات و ساخت گابیون و خشکه‌چینی از مواد اجرای این طرح هستند.

محمدحسین عطائی با اشاره به ساختن ۷۰ استخر معیشتی توسط قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه تصریح کرد: واگذاری خط لوله آب‌رسانی به ۲۰۰ روستا، نوسازی قنات‌ها در ۵۰ و ساخت بندهای موقت و خشکه‌چینی در ۳۵ روستا طرح‌های حوزه آب و خاک قرارگاه در حوزه کشاورزی محسوب می‌شوند که ۵۷ درصد اعتبار ۷۵۵ میلیاردی در بخش ساخت استخرهای ذخیره آب و معیشتی هزینه می‌شود.

وی افزود: در ضمن ۲۳ درصد اعتبار یادشده برای واگذاری خط لوله آب‌رسانی به روستاییان و کشاورزان و ۲۰ درصد الباقی هم برای نوسازی قنوات و احداث بندهای موقت و خشکه‌چینی هزینه خواهد شد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.