مدیرکل روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست به موضوعاتی همچون برداشت لیتیوم و ناپدیدی ابرها روی دریاچه ارومیه واکنش نشان داد.

واکنش سازمان محیط زیست به برداشت لیتیوم و ناپدیدی ابرها

میثم سعیدی؛ در توضیحی در این خصوص نوشت: روزی نیست که دشمنان مردم با استفاده از فضای مجازی شایعه‌ای را با هدف نا امیدی مردم گسترش ندهند؛ یک روز برداشت لیتیوم را وایرال می‌کنند و یک روز ناپدیدی ابرها روی دریاچه ارومیه و کم بارشی را نشر می‌دهند.

روزی نیست که دشمنان مردم با استفاده از فضای مجازی شایعه‌ای را با هدف نا امیدی مردم گسترش ندهند؛  یک روز برداشت لیتیوم را وایرال می‌کنند و یک روز  ناپدیدی ابرها روی دریاچه ارومیه و کم بارشی را نشر می‌دهند.

به همین بهانه، روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست از خبرنگاران رسانه‌های جمعی دعوت کرد تا با حضور در عرصه، از روند برداشت نمک که سال‌هاست در پهنه دریاچه ارومیه با مجوز سازمان حفاظت محیط زیست صورت می‌گیرد، بازدید کنند.

در جریان این نظارت میدانی، خبرنگاران و محیط‌بانان سازمان در محل حاضر شدند و اطمینان حاصل کردند که جز نمک، هیچ ماده معدنی با ارزشی از پهنه دریاچه برداشت نمی‌شود، چون اصولاً مواد معدنی با ارزش، در سطح وجود ندارد و برای استخراج  مواد موردنظر آن ها،  نیاز به معدن کاری گسترده و استقرار کارخانه های بزرگ استخراج و تجهیزات خالص‌سازی مواد معدنی است که در  حال حاضر در کشور وجود ندارد.

خلاصه اینکه؛ دشمن های مردم ایران روی تغافل و زودباوری برخی از کاربران فضای مجازی حساب جدی باز کرده‌اند و از هر مستمسکی استفاده می‌کنند تا مردم را ناامید کنند.

چندی پیش هم کم‌بارشی سال جاری در کشور که بیش از سه سال تداوم داشته است را با مقایسه تصاویر اقلیمی طبیعی از ترکیه و ایران، مورد دستاویز قرار داده و به صورت گسترده‌ای آن را برجسته‌سازی کرده‌اند که به منظور شفاف‌سازی و تنویر افکار عمومی، بنا به دستور ریاست سازمان، کارگروهی متشکل از  صاحب نظران و متخصصان از بخش‌های مختلف اجرایی و مراکز علمی وتحقیقاتی کشور شکل گرفت تا موضوع را از ابعاد مختلف، مورد بررسی دقیق و علمی قرار داده و نتیجه به اطلاع عموم برسد.

یادمان نرود که ابرچالش تغییر اقلیم دنیا را متاثر کرده است و تغییر در زمان، مکان و شدت بارش‌ها از پیامدهای تغییراقلیم است که متاسفانه کشور ما با توجه به شرایط اقلیمی خاص و قرار گرفتن در پهنه خشک و نیمه خشک، از کشورهای بسیار آسیب‌پذیر در مقابل پیامدهای تغییراقلیم است.

همچنین، سازمان حفاظت محیط زیست، به عنوان مرجع ملی تغییر اقلیم کشور در اجرای بند ۷ سیاست های کلی نظام در حوزه محیط زیست ابلاغی مقام معظم رهبری، در نظر دارد، برنامه مدیریت تغییرات اقلیمی، با هدف تقویت سازگاری و افزایش تاب‌آوری و کاهش‌پذیری در مقابل پیامدهای تغییر اقلیم را با همکارهای دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط تدوین کند و در این راستا از نظرات کارشناسان و صاحب نظران، پژوهشگران و محققان دانشگاهی و مراکز علمی و تحقیقاتی کشور استفاده خواهد کرد.

خوشبختانه این موضوع(سازگاری با تغییر اقلیم) در برنامه هفتم توسعه کشور هم گنجانده شده است.

در خاتمه خاطرنشان می‌شود، این سازمان با وجود تمامی کاستی‌ها، تلاش می‌کند، ضمن ایجاد شفافیت در جامعه و پیگیری مطالبات محیط زیستی، در راستای حفظ محیط زیست ایران، از هیچ کوششی دریغ نکرده و برنامه‌های محیط زیستی دولت مردمی را که همواره مورد تاکید ریاست جمهور است، با تمام توان دنبال کند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.