معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استاندار خراسان رضوی گفت: هدف دشمنان دور کردن ما از ارزش‌هاست و باید در برابر آن ایستادگی کنیم؛ چرا که شهادت نقطه اوج در مسائل سیاسی و حکمرانی است.

شهادت، نقطه اوج در مسائل حکمرانی است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس خراسان، حجت الاسلام علی عسگری، معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی صبح امروز در اختتامیه پنجمین جشنواره مفلحون خراسان رضوی که در نمایشگاه بین المللی برگزار شد شهادت را نقطه هدف در مسائل سیاسی و حکمرانی عنوان کرد.

وی حرم مطهر رضوی را محور اصلی ترویج ارزش‌ها، فرهنگ و آرمان‌های انقلاب اسلامی دانست و گفت: تلاش ما بر این است که با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود و با همکاری تمامی دستگاه‌ها و نهادهای مرتبط، حرم حضرت رضا (ع) را به کانون اصلی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی تبدیل کنیم.

حجت الاسلام عسگری خاطرنشان کرد: باید تلاش کنیم تا این توجهات روز به روز افزایش یابد و زائران و مجاوران این بارگاه نورانی بتوانند از فیوضات معنوی و برکات این مکان مقدس بهره‌مند شوند.

معاون استاندار خراسان رضوی با تاکید بر اهمیت ترویج دیانت و ارزش‌های اسلامی در جامعه، اظهار کرد : باید با تمام توان در راه حفظ و تقویت ارزش‌های دینی و اخلاقی در جامعه تلاش کنیم؛ چرا که دشمن می‌خواهد آن را از ما بگیرد.

حجت الاسلام عسگری با اشاره به فرمایشات معصومین (ع) در خصوص اهمیت امر به معروف بیان کرد: ما نیز باید در مسیر اهل بیت (ع) گام برداریم و در ترویج معروف و نهی از منکر کوشا باشیم.

وی با اشاره به توطئه‌های دشمنان برای انحراف جامعه از ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب اسلامی، تصریح کرد: هدف شیطانی دشمنان این است که ما را از معروف‌ها و ارزش‌ها دور کنند. اما ما با هوشیاری و بصیرت کامل در برابر این توطئه‌ها ایستاده‌ایم و اجازه نخواهیم داد که دشمنان به اهداف شوم خود دست یابند.

معاون استاندار خراسان رضوی با تاکید بر اهمیت شهادت در راه خدا، گفت: ما به اعتبار همان جمله ای که حضرت علی (ع) فرمودند: "فزت و رب الکعبه" شهادت را در هرجا و در هر شرایطی می‌طلبیم.

وی با اشاره به سخنان رئیس جمهور در خصوص مذاکرات، ابراز کرد: ما تابع رهنمودهای مقام معظم رهبری هستیم و همانگونه که رئیس جمهور گفتند فصل الخطاب مذاکرات، سخنان آیت الله خامنه ای هستند و امید اشت بتوانیم در مسیر ولایت نه افراط کنیم و نه تفریط.

منبع: خبرگزاری فارس

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha