تحولات منطقه

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ضمن پیش‌بینی وضعیت هوا در ارتفاعات کشور، وزش باد را پدیده جوی غالب عنوان کرد و در خصوص مه‌آلودگی و خطر انحراف از مسیر هشدار داد.

احتیاط کنید؛ وزش باد، مه‌آلودگی و خطر انحراف از مسیر
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

صادق ضیاییان جو مناطق کوهستانی کشور را برای پنجشنبه و جمعه (١٠ و ١١ مهر) پیش‌بینی و اظهار کرد: فردا بارش‌ها تداوم می‌یابد. این شرایط گاهی شدید و در دامنه‌های شمالی ارتفاعات البرز و ارتفاعات شمال‌ شرق با ابرناکی، مه آلودگی و افزایش سرعت باد همراه است البته در ارتفاعات اردبیل، شمال آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی نیز با وقوع بارش‌های پراکنده، این شرایط جوی انتظار می‌رود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ادامه داد: طی جمعه انتظار می‌رود در ارتفاعات البرز به‌ویژه در ساعات صبح تا ظهر ناپایداری‌های موقتی و بارش‌های پراکنده رخ دهد که با مه آلود بودن هوا، کاهش دید و به‌تدریج کاهش ابر همراه می‌شود.

وزش باد و مه‌آلودگی در ارتفاعات

به گفته ضیاییان در طول پنجشنبه و جمعه در سایر مناطق کوهستانی کشور هوای اغلب پایدار حاکم می‌شود و وزش باد گاهی شدید مهمترین پدیده جوی در این مناطق خواهد بود.

وی درباره وضعیت جوی ارتفاعات تهران طی دو روز پایانی هفته گفت: طی این دو روز آسمان ارتفاعات شمالی تهران نیز صاف تا نیمه ابری همراه با وزش باد پیش‌بینی می‌شود البته برای ساعت‌های عصر و غروب در قله و خط الرأس‌های مرتفع افزایش سرعت باد مورد انتظار است.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا به کوهنوردان توصیه کرد که با توجه به افت دمایی در نیمه شمالی کشور، جهت شب‌مانی و اجتناب از سرمای هوا، تجهیزات گرمایشی و پوشاک مناسب به‌همراه داشته باشند.

ضیاییان در پایان تاکید کرد: ارتفاعات شمال غرب، شمال شرق و ارتفاعات البرز به‌ویژه دامنه‌های شمالی به‌خصوص در ساعت‌های شب و اوایل روز مه آلود می‌شوند که با کاهش دید و احتمال انحراف از مسیر همراه است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha