قدس انلاین: شهروندان آمریکایی مانند سایر مردم دنیا سالانه بیش از 3 میلیارد پیتزا را از 60 هزار رستوران می خرند. 

آشنایی با چهار توصیه برای مصرف بی ضرر پیتزا

به گزارش گروه سلامت و بهداشت قدس آنلاین، علاوه بر سفارش دادن پیتزای سبزیجات که حاوی انواع ماهی، آناناس، قارچ، کدو، بادمجان، پیاز، روغن غیر اشباع، گوجه فرنگی و ... است و غذایی به نسبت سالم را می سازند، مصرف این غذای خوشمزه مشکلات دیگری نیز دارد.

یافته های دانشمندان اداره غذا و داروی آمریکا نشان می دهند، افزودن پنیر عاری از چربی به این نوع پیتزا نیز کارگشا نیست و میزان چربی اشباع در این نوع پیتزا بسیار بیشتر از همبرگر است.

ناراحت نشوید، با اجرای روش های زیر می توانید از خوردن پیتزای سبزیجات لذت ببرید:

1- پیتزای بدون پنیر سفارش دهید.

2- پیتزای کاملا گیاهی سفارش دهید. ( عاری از ماهی و ... )

3- فقط روی پیتزا را بخورید و به نان دست نزنید.

4- یک پیتزا را در دو وعده بخورید.

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ماریا IR ۱۳:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۲
    3 0
    یدفعه بگه نخورید.اینکه میشه سالاد سبزیجات پخته.