۲۷ مهر ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۴
کد خبر: 241724

در آمریکا برگری طراحی شده است که 100 درصد گیاهی است؛ این برگر توسط «پاتریک براون» استاد دانشگاه استنفورد تولید شده است.

برگر ۱۰۰ درصد گیاهی/ عکس
برگر ۱۰۰ درصد گیاهی/ عکس

استاد دانشگاه استنفورد برگری کاملاً گیاهی تولید کرده است که طعم و مزه آن مانند گوشت گاو و بوقلمون است.
به گزارش فارس، در آمریکا برگری طراحی شده است که 100 درصد گیاهی است؛ این برگر توسط «پاتریک براون» استاد دانشگاه استنفورد تولید شده است.
به نظر می‌رسد این برگر با گوشت پخته شده است، در صورتی که با اسیدهای آمینه گیاهان تولید شده است؛ با این حال این برگر آبدار و طعم گوشت را دارد و مزه آن مانند گوشت گاو و بوقلمون است.

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • افسر مهربون IR ۱۸:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۷
    1 0
    خدا کنه وارد ایران هم بشه من که دلم میخاد