تحولات منطقه

سرمربی پرتغالی از جدایی از تیم ملی فوتبال کشورمان خبر داد و این موضوع را تایید کرد.

کی‌روش: توافق کردیم صلح‌آمیز جدا شوم/ خداحافظی را من نمی‌خواستم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، کارلوس کی‌روش پس از جلسه با کفاشیان درباره جدایی از تیم ملی فوتبال گفت: این موضوع صحت دارد اما پاسخگویی در این‌باره را به کفاشیان واگذار می‌کنم.

وی افزود: با جلسه‌ای که با رئیس داشتم پس از جلسه طرفین موافقت کردیم که به صورت صلح‌آمیز از هم جدا شویم.

کی‌روش گفت: شما نمی‌توانید بگویید من نمی‌‌خواستم به این مسیر ادامه دهم این جدایی را من نمی‌‌خواستم و در فکرش هم نبودم و در اختیار و تصمیم من هم نبوده و حتی موضوعی نبوده که رئیسم بخواهد اما متأسفانه طرفین با فشارهای زیادی که آمد اجباراً این توافق را انجام می‌دهند.

سرمربی تیم ملی افزود: با فشاری که روی ما بود این توافق را کردیم و این برخلاف آرزوها و خواسته‌های ما است و در واقع هم شما و هم همه مردم می‌دانند که چه کسی و به خاطر چه چیزی این کار را انجام می‌دهند.

وی در پاسخ به این سؤال که تکلیف خواسته مردم که او را می‌خواستند چه می‌شود، گفت: این سؤال را از کسی بپرسید که به ما فشار آورد تا این کار را انجام دهیم.

کی‌روش در پاسخ به این سؤال که آیا منظور او وزیر ورزش است، گفت: باز هم می‌گویم از کسی بپرسید که به ما فشار آورد تا کنار برویم، نمی‌خواهم در این رابطه بیش از این صحبت کنم.

سرمربی تیم ملی در پاسخ به این سؤال که آیا از بابت این جدایی دو طرف به هم غرامتی خواهند پرداخت گفت: دوستی بین من و کفاشیان وجود دارد در نهایت به جایی رسیدیم که این موضوع را محترمانه و صلح‌آمیز برطرف کنیم. در واقع از اینکه این اتفاق می‌افتد احساس بدی دارم چرا که این موضوع برخلاف افکار و انتظاراتم بوده و است.

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • حسین IR ۱۴:۱۲ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۹
    0 0
    مطمین باشید با رفتن آقاب کیروش منبعد پیروزی در زمین کره جنوبی و یا مساوی با تیم بزرگ مثل آرزانتین و نیجریه مشگل خواهد شد خدا کند تیم ملی و امید از گروهشان با مربی جدید صعودکنند ومثل بازی های استقلال و پرسپولیس استادیوم در حین مسابقات ملی خالی نشود.