به گزارش قدس آنلاین و به نقل از اتاق خبر٢۴، همه ساله در جشنی چند روزه چینی ها حدود ده هزار سگ و گربه را برای برگزاری ضیافت خود سلاخی می کنند.
این حیوانات زبان بسته از چند روز قبل در قفس نگهداری می شوند و پوستشان به صورت زنده یا مرده از تنشان جدا می شود و به صورت آویزان داخل روغن داغ سرخ شده تا حدود ٣٠٠ سگ و گربه برای هر روزبرای پذیرایی پخته شوند .
۱۷ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۵
کد خبر: 364991
همه ساله در جشنی چند روزه چینی ها حدود ده هزار سگ و گربه را برای برگزاری ضیافت خود سلاخی می کنند.
نظر شما