یک محقق و مدرس طب سنتی خواص قهوه سبز از دیدگاه طب سنتی را تشریح کرد.

خواص قهوه سبز از دیدگاه طب سنتی

به گزارش قدس آنلاین به نقل از تسنیم, یوسف اصغری درباره قهوه سبز (خام), اظهار داشت: قهوه سبز دارای مزاج سرد و خشک است.

برخی از خواص قهوه سبز

به گفته وی نوشیدن دم کرده قهوه سبز برای رفع میگرن و تب‌های نوبه‌ای مفید است، همچنین برای معتدل کردن خواب افرادی که پرخواب هستند, نیز مفید است.

این محقق و مدرس طب سنتی افزود: نوشیدن جوشانده قهوه سبز و تنفس از بخور آن برای چشم دردی که ناشی از زکام باشد, مفید است. همچنین برای درمان سرفه بلغمی (خلط دار) و سیاه سرفه، مقداری از آن را با عسل مخلوط کرده و کم کم میل کنند.

اصغری عنوان کرد: قهوه سبز اثرات ضد دیابتی بیشتری نسبت به قهوه معمولی (رسیده) دارد. مصرف قهوه سبز در درمان سنگ کیسه صفرا و جلوگیری از تشکیل آن و همچنین  پیشگیری از سیروز کبدی و سرطان کبد، موثر است.

وی ادامه داد: میزان کافئین موجود در قهوه سبز کمتر از قهوه معمولی است، بنابراین با مصرف آن کمتر به عوارض ناشی از کافئین مثل فشار خون بالا افراد دچار می‌شوند و حتی قهوه سبز اثر ضد فشار خون نیز دارد.

این محقق و مدرس طب سنتی افزود: برخلاف تبلیغاتی راجع به لاغر کننده بودن قهوه سبز، به خاطر میزان کمتر کافئین نسبت به قهوه معمولی اثر لاغر کنندگی آن کمتر از قهوه معمولی است.

اصغری گفت: برای تهیه دمنوش قهوه سبز، یک قاشق چای خوری از پودر آن را در یک لیوان ریخته و آب جوش به آن اضافه کنید، روی آن را با نعلبکی بپوشانید و بگذارید ده دقیقه دم بکشد.

وی عنوان کرد: مصرف زیاد قهوه سبز برای افرادی که مزاج سرد و خشک دارند( افراد لاغر و قد کوتاه و صورت ریز نقش) می‌تواند ضررهایی همچون کاهش قدرت جنسی و مشکلات عصبی بوجود آورد.

این محقق و مدرس طب سنتی یاداور شد: مداومت در خوردن آن ایجاد سردردهای مزمن، نفخ و قولنج می‌کند و ریه را خشک و خشن می‌سازد. افرادی که قلب ضعیف دارند, از مصرف طولانی مدت آن بپرهیزند، همچنین برای افرادی که ناراحتی عصبی دارند، مضر است.

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.