نماینده مردم پارس آباد در مجلس شورای اسلامی گفت: ایجاد کارگروه بومی سازی تجهیزات راهبردی صنایع با هدف ترک تشریفات و ترک مناقصات جهت فروش محصولات شرکت‌های دانش بنیان به دستگاه‌های دولتی از سوی معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور می‌تواند اقدام مفید و موثری باشد و همه از آن استقبال خواهند کرد.

ایجاد کارگروه بومی سازی تجهیزات راهبردی صنایع با هدف تسهیل فروش محصولات دانش بنیان به دستگاه های دولتی

عباس جهانگیرزاده در گفتگو با خبرنگار قدس با اشاره به رفع مشکلات خرید محصولات شرکت های دانش بنیان و اقدامات معاون علمی و فناروی رئیس جمهور با ایجاد کار گروه «تولید بار اول» در راستای ترک تشریفات مزاحم و مناقصات طولانی مدت در این بخش، گفت: همواره کشورهای دنیا فعالیت در زمینه تولید محصولات دانش بنیان را حائز اهمیت قرار داده و کشوری نیست که فعالیت‌ دانش بنیانی را کنار بگذارد.

جهانگیرزاده با بیان اینکه کشورها پیشرفت اهمیت ویژه‌ای برای تولید محصولات شرکت‌های دانش بنیان قائل هستند، ادامه داد: به واقع سرعت تولید محصولات شرکت‌های دانش بنیان در کشورهای پیشرفته بسیار بالاست اما متاسفانه در کشورهایی همچون ایران، بروز بروکراسی در روند کار اختلال ایجاد کرده است.

وی با بیان اینکه بروکراسی در زمینه فعالیت شرکت‌های دانش بنیان بسیار سخت و پیچیده است ادامه داد: از این رو این سختی کار برای همه شرکت‌های دانش بنیان دلسردی ایجاد کرده است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این دلسردی باعث شده تا نخبگان با این سوال مواجه شوند که پس از پایان تحصیلات خود با چه سرنوشت شغلی مواجه خواهند شد،ادامه داد: با این حال بخشی از فعالیت‌های شرکت‌های دانش بنیان فعالیت‌های موثری بوده و نتایج خوبی داشته است و به نحوی توانسته اند بروکراسی اداری را پشت سر بگذارند.

جهانگیرزاده ادامه داد: با این حال خیلی از شرکت‌های دانش بنیان هم هستند که هنوز پشت درهای بسته صف کشیده و معلوم نیست کدام نهاد باید جوابگوی سوالات آنها باشد و محصولات آنها را خریداری کند.

نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نه تنها بروکراسی اداری کمتر نشده که بیشتر هم شده است تاکید کرد: بنابراین انجام هر فعالیتی به کم‌ و کیف بروکراسی اداری باز می‌گردد و متاسفانه هنوز این ایراد و اشکالات وجود دارد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کسی نمی‌تواند منکر فعالیت شرکت‌های دانش بنیان در کشور شود ادامه داد: به واقع دنیا به سمت تولید محصولات شرکت‌های دانش بنیان در حرکت است، بنابراین حمایت‌ از شرکت‌ها دانش بنیان باید لحاظ شود.

وی با اشاره به حذف بروکراسی اداری در زمینه فعالیت شرکت‌های دانش بنیان تاکید کرد: ایجاد کارگروه تولید بار اول با هدف ترک تشریفات و ترک مناقصات جهت فروش محصولات شرکت‌های دانش بنیان به دستگاه‌های دولتی از سوی معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور می‌تواند اقدام مفید و موثری باشد و همه از آن استقبال خواهند کرد. حذف بروکراسی اداری در زمینه فعالیت و توسعه بازار شرکت‌های دانش بنیان محور اصلی حمایت های دولت ذیل قانون جهش تولید دانش بنیان از اکوسیستم اقتصاد دانش بنیان خواهد بود

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.