تحولات منطقه

رییس سازمان هواپیمایی گفت: مالکیت بابک زنجانی درباره شرکت هواپیمایی قشم ایر خبر کاملا اشتباهی است و این ایرلاین به صورت کامل به وزارت نفت واگذار شده است.

بابک زنجانی مالک «قشم ایر» نیست/ واگذاری به وزارت نفت قطعی شده‌است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین اخیرا تصویری از وکیل «بابک زنجانی» توسط وکیل وی منتشر شد که گویای این بود که وی از زندان آزاد و به فعالیت‌های اقتصادی برگشته است. از این رو ابهاماتی درباره اموال زنجانی مطرح شد، یکی از اموال زنجانی، شرکت هواپیمایی قشم ایر بوده که واگذاری آن به وزارت نفت در هاله‌ای از ابهام قرار داشت.

حسین پورفرزانه، رییس سازمان هواپیمایی کشوری درباره تعیین تکلیف مالکیت شرکت هواپیمایی قشم ایر گفت: مالکیت بابک زنجانی درباره شرکت هواپیمایی قشم ایر خبر کاملا اشتباهی است و این ایرلاین به صورت کامل به وزارت نفت واگذار شده است.

وی ادامه داد: کسی نمی‌تواند ادعایی برای مالکیت شرکت هواپیمایی قشم ایر داشته باشد و این موضوع تعیین تکلیف شده است و در این باره مطمئن هستیم.

شرکت هواپیمایی قشم ایر با دریافت مجوز TCO امکان برقراری پروازهای اروپایی را دارد و قرار بر این است که به زودی به مقاصد اروپایی برنامه پروازی داشته باشد .

منبع: خبرگزاری ایلنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha