تحولات منطقه

۲۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۳
کد خبر: ۱۰۴۹۲۵۴

مراسم افتتاحیه خردسرای فردوسی در ترکیه (یالووا) برگزار می‌شود.

خردسرای فردوسی در ترکیه افتتاح می شود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

‍ به گزارش قدس آنلاین، دهمین خردسرای فردوسی به مناسبت سپندارمذگان در ترکیه (یالووا) از ساعت ۱۲ (به وقت ترکیه)، ساعت ۱۲:۳۰ (به وقت ایران) روز یکشنبه ۲۸ بهمن با سخنرانی نعمت ییلدریم، محمدجعفر یاحقی و علیرضا قیامتی در فرهنگستان و انجمن ایرانیان یالووا افتتاح خواهد شد.

علاقه‌مندان برای شرکت در این نشست می‌تواند به نشانی https://calendar.app.google/2bt7AhK9Et36G1Us5 مراجعه کنند.

بنا بر اعلام، مؤسسهٔ فرهنگی خردسرای فردوسی مؤسسه‌ای است کاملاً آزاد، غیرانتفاعی و غیروابسته به هر سازمان و مؤسسهٔ دیگر (N.G.O) که در تاریخ ۱۳۸۴/۱۰/۱۱ تحت شمارهٔ ۱۷۴۵ در ادارهٔ ثبت اسناد و املاک مشهد به ثبت رسیده و دارای مجوّز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی (هیأت رسیدگی به امور مراکز فرهنگی) است.

این مؤسسه کارگاه‌ها و کلاس‌های مختلفی در زمینه ادبیات و فرهنگ ایران برای علاقه‌مندان برگزار می‌کند.

انتشار فصلنامه تخصصی پاژ، گاه‏شمار فردوسی، آثار پژوهشی تاریخی و ادبی به صورت گسترده، برگزاری همایش‌های میان ‏فصلی، نشست‌های علمی و فرهنگی ماهانه، برگزاری نشست‌های تخصصی با حضور اشخاص معتبر در زمینه ادبیات فارسی، برگزاری سفرهای منظم علمی با هدف ایران‏شناسی، برگزاری دوره‏‌های آموزشی در زمینهٔ شناخت شاهنامه، تاریخ و فرهنگ ایران‏‌زمین از جمله فعالیت‌های این موسسه است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha