مدیرعامل باشگاه نساجی مازندران گفت: تیم برتر میدان بودیم و استقلال در نیمه دوم تنها یک موقعیت داشت اما در نهایت به برتری رسید.

خطیر: نساجی تیم برتر میدان بود/ فعلا به حضور سهرابیان اعتراضی نکرده‌ایم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

علی خطیر پس از شکست یک بر صفر نساجی مقابل استقلال تهران در هفته بیستم لیگ برتر اظهار داشت: بچه‌های ما بازی خوبی انجام دادند و همه دیدند نساجی تیم برتر میدان بود. استقلال در نیمه دوم یک شانس داشت و به برتری رسید و به باشگاه استقلال و هوادارانش تبریک می‌گویم.

مدیرعامل نساجی در خصوص اینکه شنیده می‌شود این باشگاه به حضور آرمین سهرابیان، مدافع استقلال در این بازی به مشمول بودن وی اعتراض کرده است، گفت: فعلا اعتراضی نکرده‌ایم، اما بررسی خواهیم کرد و اگر تخلیفی شده باشد، حتما اعتراض می‌کنیم.

وی گفت: مطمئن باشید نساجی در لیگ می‌ماند و همه دیدند فوتبال خوبی بازی کردیم. اگر کمی دقت می‌کردیم و پنالتی تبدیل به گل می‌شد، قطعا نتیجه‌ای غیر از شکست ما رقم می‌خورد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

کاظمین

00:00
00:36
Download

کربلا

00:00
00:36
Download

مسجدالنبی

00:00
00:28
Download

مسجدالحرام

00:00
03:59
Download

حرم حضرت معصومه

00:00
00:33
Download

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha