تحولات منطقه

رسانه های کره جنوبی به نقل از آژانس اطلاعاتی این کشور گزارش دادند که کره شمالی نیروهای بیشتری را به روسیه اعزام کرده اما تعداد این نیروها مشخص نشده است.

رسانه‌های کره‌جنوبی: کره‌شمالی نیروی بیشتری به روسیه اعزام کرده است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

نیروهای جدید به میدان های جنگ در منطقه کورسک روسیه اعزام شده اند.

نیروهای روسیه مشغول مبارزه با نیروهای اوکراین در منطقه کورسک هستند. کورسک بخشی از کاخ روسیه و واقع در غرب این کشور است.

ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهوری اوکراین پیشتر مدعی شده بود که سه هزار سرباز کره شمالی در درگیری‌ها در منطقه «کورسک» کشته و زخمی شده‌اند.

این اظهارات پس از آن ارائه شد که کی‌یف از اعزام ۱۰ هزار تا ۱۲ هزار سرباز از پیونگ یانگ به روسیه برای کمک به مسکو در جنگ مقابل اوکراین خبر داده بود.

اوکراین همچنین ادعا کرده بود که نیروهای نظامی کره شمالی که در کنار نیروهای نظامی روسیه می‌جنگند، از خط مقدم عقب نشینی کرده‌اند.

رئیس‌جمهور اوکراین اعلام کرد که آماده است در ازای بازگرداندن اسرای اوکراینی در اختیار روسیه، سربازان اسیر شده کره شمالی را به پیونگ یانگ تحویل دهد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha