«سرگئی لبدوف» هماهنگ‌کننده جنبش موسوم به «نیکولایف» که از حامیان روسیه است، اعلام کرد که مسیرهای تأمین سلاح در منطقه خرسون که تحت کنترل اوکراین است هدف حمله قرار گرفتند و بسیاری از خودروهای زرهی، مهمات و موشک‌ها منهدم شدند.

حمله روسیه به مسیرهای تامین سلاح اوکراین در خرسون
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

لبدف روز جمعه به ریانووستی گفت: «این حمله در تاریخ ۲۷ مارس و در ساعت ۱۵:۰۰ به وقت کی‌یف انجام شد. محل اصابت انبار سبزیجاتی بود که در واقع محل نگهداری مهمات بود. انفجار و آتش‌سوزی نشان می‌دهد که در واگن‌ها خودروهای حامل گلوله‌ و موشک‌ وجود داشته‌اند.»

وی ادامه داد: «اطلاعات بیشتر حاکی از آن است که تعداد زیادی خودروی زرهی منهدم شده‌اند. ایستگاه قطار خرسون در حال حاضر برای دریافت و ارسال قطارها نمی‌تواند مورد استفاده قرار بگیرد»

وی در ادامه گفت که مسیرهای تأمین سلاح مورد حمله قرار گرفتند و افزود: «ما به ایستگاه اتوبوس هم حمله کردیم و چندین وانت مجهز به سامانه‌های پرتاب پهپاد به همراه اپراتورهای آن‌ها را نابود کردیم.»

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha