معاون موزه‌ها و گنجینه‌های فرهنگی آستان قدس رضوی از بازدید ۵۷ هزار و ۴۰۰ نفر از جمله ۸۵۵ بازدیدکننده خارجی از کشورهای مختلف، از مجموعه گنجینه‌های این آستان مقدس در مشهدالرضا(ع) در ایام ارائه خدمات فوق‌العاده نوروزی این معاونت، خبر داد.

بازدید ۵۷ هزار و ۴۰۰ نفر از گنجینه‌های حرم مطهر رضوی در نوروز ۱۴۰۴
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

مهدی قیصری نیک با اعلام این خبر به خبرنگار ما گفت: مجموعه گنجینه‌های آستان قدس رضوی، از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ بجز روزهای یکم، دوم و سیزدهم فروردین‌ماه، با ارائه خدمات فوق‌العاده نوروزی، پذیرای دلدادگان امام هشتم(ع) از اقصی نقاط جهان، بودند.
وی افزود: دراین‌بین، پنجم فروردین‌ماه با چهارهزار و ۴۴۰ نفر، پربازدیدترین روز موزه‌های آستان قدس رضوی در ایام نوروز ۱۴۰۴ را به خود اختصاص داده است.
در ادامه، معاون موزه‌ها و گنجینه‌های فرهنگی آستان قدس رضوی درباره جزئیات بازدیدهای نوروزی موزه‌های مختلف این آستان ملکوتی، گفت: ساختمان موزه رضوی با ۱۱ گنجینه تخصصی شامل تاریخ حرم رضوی، تمبر، اسکناس، سکه، هنرهای تجسمی، صدف و آبزیان، سلاح، نجوم، مدال، ظروف و ساعت و همچنین موزه تخصصی فرش واقع در صحن کوثر حرم مطهر، پذیرای ۵۳ هزار و ۱۳۷ نفر ایرانی و ۷۹۹ نفر خارجی، بوده ‌است.
وی افزود: ساختمان موزه قرآن و نفایس این آستان مقدس در صحن کوثر نیز با دارابودن چهار گنجینه تخصصی اعم از قرآن، هدایای مقام معظم رهبری، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه و تالار آثار استاد فرشچیان، در مجموع میزبان دو هزار و ۸۵۴ نفر ایرانی و ۴۷ نفر خارجی در این بازه زمانی، بوده است.
قیصری نیک بیان کرد: همچنین در این مدت، ۵۵۴ نفر ایرانی و ۹ نفر خارجی، از موزه مردم‌شناسی در ضلع خروجی باب الهادی(ع) در صحن پیامبر اعظم(ص) حرم مطهر رضوی، دیدن کردند.

افزایش ۲۵ درصدی بازدیدکنندگان ایرانی موزه‌ها
وی با اشاره به اینکه در ایام نوروز سال گذشته، ۴۳ هزار و ۱۱۳ نفر از گنجینه‌های آستان قدس رضوی بازدید کردند که از این تعداد، ۱۱۰ نفر بازدیدکننده خارجی از کشورهای مختلف بودند، گفت: مقایسه این آمار با آمار بازدید نوروزی امسال گنجینه‌ها نشان می‌دهد، میزان بازدید نوروزی ۱۴۰۴، بیش از ۲۵ درصد افزایش در آمار بازدیدکنندگان ایرانی و افزایش ۸ برابری در آمار بازدیدکنندگان خارجی، داشته است.
قیصری نیک یادآور شد: موزه‌های آستان قدس رضوی در بازه زمانی ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ بجز روزهای یکم، دوم و سیزدهم فروردین‌ماه، به‌صورت فوق‌العاده به زائران و مجاوران خدمات‌رسانی کردند چنان‌که موزه رضوی در ساعات ۸ تا ۲۲ و موزه مردم‌شناسی و موزه قرآن و هدایای مقام معظم رهبری در ساعات ۸ تا ۱۳:۳۰، میزبان زائران و مجاوران بودند.
معاون موزه‌ها و گنجینه‌های فرهنگی آستان قدس رضوی بیان کرد: برگزاری نمایشگاه آثار خوشنویسی و نقاشی‌خط استاد میرحسین زنوزی با عنوان «نسیم عنایت»، از ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ تا ۶ فروردین ۱۴۰۴ در محل نگارخانه موزه رضوی همراه با رونمایی از ۱۰ اثر اهدایی این هنرمند پیش‌کسوت تبریزی به موزه این آستان مقدس و همچنین چیدمان سفره هفت‌سین با نفایس موزه‌ای در گنجینه‌های تاریخ حرم رضوی و قرآن به مناسبت سال جدید، از جمله مهم‌ترین برنامه‌های نوروزی این معاونت بود.
گفتنی است، در حال حاضر، موزه رضوی آستان قدس رضوی، همه‌روزه، حتی در روزهای جمعه و تعطیلات رسمی، از ساعت ۸ تا ۱۹ و موزه‌های قرآن و هدایای مقام معظم رهبری، فرش، مردم‌شناسی و مقبره امیرملکشاه نیز (بجز روزهای جمعه و تعطیلات رسمی)، در روزهای شنبه تا چهارشنبه، از ساعت ۸ تا ۱۲:۳۰ و در روزهای پنج‌شنبه از ۸ تا ۱۱:۳۰، آماده خدمت‌رسانی به دوستداران تاریخ و فرهنگ ایرانی – اسلامی، است.

منبع: آستان نیوز

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

کاظمین

مسجدالنبی

00:00
00:31
Download

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

00:00
00:33
Download

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha