مشاور عالی وزیر بهداشت، از پرداخت ۶۰ درصد بدهی‌های دارویی و پیش‌بینی بهبود وضعیت بودجه در سال ۱۴۰۴ خبر داد.

در ساخت بیمارستان تجدید نظر کنیم؛ بیمارستان‌های کوچک و کم‌تختخواب اتلاف منابع هستند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

علی جعفریان، با اشاره به لزوم بازنگری در نحوه گسترش خدمات درمانی کشور، گفت:ساخت بیمارستان، راه‌حل دسترسی مردم به خدمات درمانی نیست. بیمارستان‌های کوچک و کم‌تختخواب اتلاف منابع هستند و باید پیش از هر اقدامی، نیازسنجی دقیق صورت گیرد.

وی با بیان اینکه ۶۷۰ بیمارستان در کشور ساخته شده که نیمی از آن ها کمتر از ۱۰۰ تخت دارند، تأکید کرد: ضرورت دارد پیش از توسعه زیرساخت‌های درمانی، ارزیابی منطقی از ظرفیت‌ها و نیازهای مناطق صورت گیرد.

جعفریان با اشاره به کسری بودجه بیش از ۸۰ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت در ابتدای دولت سیزدهم، یکی از دلایل این وضعیت را عدم تناسب میان تورم و تعرفه‌های خدمات درمانی دانست.

وی افزود: با پیگیری‌های وزیر بهداشت، تعرفه‌ها برای نخستین بار رشد بیش از ۴۶ درصدی داشته‌اند که پیش از آغاز سال جدید نیز ابلاغ شده است.

مشاور عالی وزیر بهداشت همچنین از پرداخت بیش از ۶۰ درصد بدهی‌های دارویی و پیش‌بینی بهبود وضعیت بودجه در سال ۱۴۰۴ خبر داد.

جعفریان، چهار هدف اصلی نظام سلامت کشور را «دسترسی، کیفیت، کاهش هزینه‌ها و عدالت در ارائه خدمات» عنوان کرد و تحقق این اهداف را مستلزم سرمایه‌گذاری و بهره‌گیری از زیرساخت‌های مناسب دانست.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

00:00
02:01
Download

کاظمین

00:00
00:36
Download

کربلا

00:00
00:36
Download

مسجدالنبی

00:00
00:30
Download

مسجدالحرام

00:00
03:39
Download

حرم حضرت معصومه

00:00
00:33
Download

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha