بروجردی با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا گفت: اراده طرفین بر این است که مذاکرات به نتیجه برسد چون گزینه‌ دیگری نیز وجود ندارد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس: اراده طرفین دستیابی به نتیجه در مذاکرات است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

علاءالدین بروجردی گفت: فکر می‌کنم مراحل ساده‌ کار در دور اول و دوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا سپری شده است. معمولا وقتی کار وارد مرحله کارشناسی می‌شود، مرحله چانه‌زنی و بخش مشکل کار است.

وی افزود: آنچه که از ظواهر پیداست، اراده‌ طرفین بر این است که کار به یک نتیجه‌ای برسد؛ البته اگر رژیم خبیث صهیونیستی که به شدت دنبال تخریب کار است، نتواند در بخش آمریکایی تأثیرگذار باشد، چشم‌انداز روشن‌تری در آینده وجود دارد.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در عین حال گفت: البته این یک تحلیل خوش‌بینانه است؛ واقعیت این است که ما وارد مرحله‌ سخت‌تر کار می‌شویم.

بروجردی افزود: اراده بر این است که مذاکرات به نتیجه برسد چون گزینه‌ دیگری نیز وجود ندارد. جمهوری اسلامی ایران از حق مسلم هسته‌ای‌ خود عقب‌نشینی نمی‌کند پس اگر آمریکایی‌ها به‌دنبال رفع نگرانی‌ و دریافت تضمین هستند، باید امتیاز دهند که این امتیاز رفع تحریم‌هاست.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

00:00
02:27
Download

کاظمین

00:00
00:36
Download

مسجدالنبی

00:00
00:29
Download

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

00:00
00:33
Download

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha