دادستانی تهران علیه چند رسانه و فعالان رسانه‌ای از طیف‌های مختلف سیاسی در رابطه با انتشار اخبار خلاف واقع در حادثه بندرشهید رجایی اعلام جرم کرد

اعلام جرم دادستانی تهران علیه چند رسانه
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه در پی انتشار مطالب خلاف واقع از سوی تعدادی از رسانه‌ها و فعالان رسانه‌ای طیف‌های مختلف سیاسی در رابطه با حادثه بندر شهید رجایی، ضمن تشکیل پرونده قضایی، از سوی دادستانی تهران علیه متخلفان اعلام جرم شد

بنا بر این گزارش همچنین به برخی رسانه‌ها و فعالین مجازی هم تذکر داده شد.

روز گذشته و پس از وقوع حادثه ناگوار بندر شهید رجایی بندرعباس که منجر به کشته و زخمی شدن تعدادی از هموطنان شد و خسارت‌هایی را نیز به همراه داشت، دادستانی کل کشور در اطلاعیه‌ای خطاب به فعالان فضای مجازی و رسانه‌ها از آن‌ها خواست از پرداختن به موضوعاتی که امنیت روانی جامعه را مخدوش می‌کند، پرهیز کنند.

در اطلاعیه دادستانی کل کشور تاکید شد که با انتشار هرگونه محتوای خلاف واقع، نشر اکاذیب و توهین اقدام به برهم زدن امنیت روانی جامعه کنند، براساس قانون برخورد مقتضی صورت خواهد.

علی‌رغم تاکیدات صورت گرفته از سوی دستگاه قضایی، معدود رسانه‌ها و اشخاص حقیقی در فضای مجازی با انتشار مطالب خلاف واقع و نشر اکاذیب مبادرت به مخدوش کردن امنیت روانی جامعه کردند.

در راستای برخورد جدی با برهم زنندگان امنیت روانی جامعه، ضمن تشکیل پرونده قضایی برای متخلفان، دادستانی تهران علیه چند رسانه از طیف‌های مختلف سیاسی و فعالان رسانه‌ای که اقدام به انتشار اخبار خلاف واقع کرده‌اند اعلام جرم کرد.

براساس این گزارش، برخی رسانه‌ها و فعالین مجازی نیز تذکر دریافت کردند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha