۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۴
کد خبر: ۱۰۶۴۲۲۸

معاون برنامه‌ریزی ستاد نوسازی ناوگان حمل ونقل از تردد ۱۱ میلیون دستگاه موتورسیکلت فرسوده در کشور خبر داد.

تردد ۱۱ میلیون موتورسیکلت فرسوده در کشور
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین؛ مهدی ابراهیمی، در جلسه بررسی راهکارهای نوسازی ناوگان موتورسیکلت‌های فرسوده، یکی از معضلات اصلی موتورسیکلت‌های فرسوده را آلایندگی چند برابری نسبت به خودروهای فرسوده دانست و گفت: در کنار این امر مصرف بالای سوخت این موتورسیکلت‌ها یکی از علل اصلی ناترازی انرژی در کشور است.

وی با اشاره به عزم جدی ستاد نوسازی ناوگان حمل و نقل برای اسقاط و جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده گفت: اقدامات خوبی در آئین‌نامه اجرایی ماده ۱۰ قانون ساماندهی صنعت خودرو برای اسقاط موتورسیکلت‌های فرسوده دیده شده است.

وی افزود: در اصلاحیه جدید این آئین نامه که در دست تدوین است، دولت در نظر دارد تا ضمن جداسازی جدول تولید گواهی اسقاط موتورسیکلت از خودرو و ارزش گذاری مستقل برای گواهی اسقاط موتورسیکلت، اقدامات لازم را در خصوص ترغیب مالکان موتورسیکلت‌های فرسوده برای اسقاط وسیله نقلیه خود به عمل آورد تا جذابیت بیشتری برای اسقاط و جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده ایجاد شود.

مهرداد پورخیابی، معاون نوسازی ناوگان ستاد نوسازی ناوگان حمل‌ونقل نیز در این جلسه گفت: در حوزه جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده نوع موتورسیکلت‌های عرضه شده برای متقاضیان و جذابیت آنها بسیار مهم است. در عین حال ایجاد زیرساخت‌های برخط در این حوزه و هم افزایی در پرداخت تسهیلات ضروری است.

در این جلسه نمایندگان موتورسیکلت‌سازان نیز ضمن بحث و تبادل نظر تاکید کردند در صورت مشارکت دولت و تخصیص منابع موردنیاز امسال می‌توانیم ۳۰۰ هزار موتورسیکلت فرسوده را اسقاط کنیم.

منبع: خبرگزاری مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha