تحولات منطقه

وزیر خزانه‌داری آمریکا از زمان و مکان نخستین مذاکرات واشنگتن و پکن پس از اعمال تعرفه‌های پینگ‌پنگی رونمایی کرد.

در بحبوحه جنگ تجاری؛ واشنگتن و پکن هفته بعد در سوئیس مذاکره می‌کنند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

قدس؛ به نقل از نیویورک‌پست، اسکات بِسِنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا می‌گوید که نخستین نشست مهم بین واشنگتن و پکن پس از اعمال تعرفه‌های سنگین از سوی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا علیه چین، آخر هفته جاری (میلادی) برگزار خواهد شد.

بسنت در گفتگو با فاکس‌نیوز گفت: موافقت کرده‌ایم که گفتگو کنیم. شنبه و یکشنبه درباره موضوع گفتگو به توافق خواهیم رسید.

وی افزود: حس می‌کنم که این گفتگو برای تنش‌زدایی باشد نه برای توافق تجاری بزرگ زیرا پیش از آنکه بتوانیم پیش برویم، باید تنش‌زدایی کنیم.

به گفته وی، این مذاکرات قرار است در سوئیس برگزار شود. تعرفه‌های اعمالی ترامپ علیه چین هم‌اکنون ۱۴۵ درصد و عوارض گمرکی پکن بر واردات از واشنگتن، ۱۲۵ درصد تعیین شده است.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha