به گزارش قدس خراسان، مجید دبیریان روز چهارشنبه در صد و دومین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد در تذکری به شهرداری مشهد افزود: همچنین اطلاعات کامل حوزه شهردار به رغم تاکیدات فراوان برای تحقیق و تفحص ارائه نمی شود.
عضو دیگر شورای اسلامی شهر مشهد نیز در تذکری به شهرداری اظهار کرد: شهرداری در حوزه مصارف باید دقت بیشتری داشته باشد و برخی از خدمات به مردم برون سپاری شود.
خلیل موحد افزود: از شهرداری می خواهیم صرفه جویی را لحاظ کند اما خروجی آن کاهش دریافتی کارشناسان می شود.
وی ادامه داد: به شهرداری تذکر داده شد که هزینه ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریالی خودرو در بخش های مختلف را به ۵۰ درصد کاهش دهد اما خروجی آن گرفتن خودرو از کارشناسان و قرار دان آنها در اختیار مدیران شد.
عضو شورای اسلامی شهر مشهد گفت: انعقاد قراردادهای ظالمانه همچنان در شهرداری ادامه دارد، اواخر پارسال قرارداد واگذاری ۵۵۰ جایگاه پارک حاشیهای با قرارداد ۲۰ میلیارد ریالی به پیمانکار واگذار شد و این درحالی است که سود حاصل از این قرارداد بیش از هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال است.
موحد تاکید کرد: اگر شورا عزمی برای استیفای حقوق بیت المال نداشته باشد، سراغ مدعی العموم می رویم همچنین ۱۵۰ نفر در معاونت اقتصادی شهرداری مشهد فعال هستند اما خروجی این معاونت به جز فروش اوراق چیست؟
رشد قابل توجه حمل و نقل ریلی در مشهد
رییس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد نیز در این جلسه گفت: مدیریت شهری مشهد در دوره ششم، با رویکردی جهادی و برنامهمحور، تحولی محسوس در توسعه حمل و نقل ریلی شهری رقم زده است.
مجید نژاد حسین افزود: مطالعات حمل و نقل کلانشهر مشهد، نخستینبار در سال ۱۳۷۴ توسط دانشگاه صنعتی شریف پایهریزی شد و در ادامه، عملیات اجرایی خط یک مترو از سال ۱۳۷۹ آغاز شد.
وی ادامه داد: در آغاز فعالیت شورای ششم شهر مشهد میزان خطوط بهره برداری شده مترو ۳۷ کیلومتر بود که هم اینک به ۴۳ کیلومتر رسیده است، این افزایش معادل ۲۰ درصد کل خطوط مترو مشهد در طول ۲۵ سال گذشته است.
نژاد حسین اضافه کرد: همچنین تامین ناوگان موردنیاز نیز در دستور کار مدیریت شهری قرار گرفت و قرارداد خرید ۶۰ واگن جدید برای خط یک قطار شهری مشهد، با اعتباری افزون بر ۱۰ هزار میلیارد ریال منعقد و دولت نیز متعهد به مشارکت در تامین اعتبار آن شده است.
نظر شما