در پی شهادت سردار سپهبد غلامعلی رشید، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی ضمن اعطای درجه سرلشکری به سردار علی شادمانی وی را به فرماندهی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء منصوب کردند.

با حکم رهبر معظم انقلاب، سردار شادمانی فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

در پی شهادت سردار سپهبد غلامعلی رشید، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی ضمن اعطای درجه سرلشکری به سردار علی شادمانی وی را به فرماندهی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء منصوب کردند.

متن حکم فرمانده کل قوا به این شرح است.

بسم الله الرحمن الرحیم

سردار سرلشکر علی شادمانی

نظر به شهادت پرافتخار و سرافرازانه سردار سپهبد پاسدار غلامعلی رشید به دست رژیم منحوس صهیونی، و با عنایت به شایستگی و تجارب ارزنده، جناب عالی را با اعطای درجه سرلشکری به فرماندهی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء (ص) منصوب می‌کنم.

طرحریزی و هدایت راهبردی و عملیاتی در مقابله با تهدیدها و شناسایی دقیق آمادگی‌های رزم نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با رویکرد هم افزایی با ستاد کل نیروهای مسلح مورد انتظار است.

در آستانه عید سعید غدیرخم، برای شهدای خدوم و مخلص، از خدای منان علّو درجات و مقامات عالیه و همنشینی با اولیاء الهی بویژه مولی الموحدین امام امیرالمومنین حضرت علی ع را از خداوند متعال خواستارم.

دوام توفیقات همگان را از خداوند متعال مسئلت می‌کنم.

سیدعلی خامنه ای
۲۳ خرداد ۱۴۰۴

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha