تحولات منطقه

حال و هوای زائران حرم مطهر امام رضا(ع) در این روزهای جنگ و نبرد با رژیم منحوس صهیونیستی، حال و هوای خاصی است.

پیام مقاومت از جوار بارگاه امام مقاومت
زمان مطالعه: ۵ دقیقه

«... پیام زندگی علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع) چیست؟ ما که نباید فقط به مرقد امام علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع) اظهار ارادت کنیم؛ او امام ماست، زندگی او برای ما درس است، از زندگی او باید درس بگیریم؛ زندگی او برای ما یک پیامی دارد، آن پیام چیست؟ من آن پیام را در یک کلمه خلاصه می‌کنم. بدانید پیام زندگی پرماجرای علی‌بن‌موسی‌الرضا علیه‌الصلوةوالسلام به ما عبارت است از مبارزه‌ دائمی خستگی‌ناپذیر...».

این متن، بخشی از سخنان رهبر فرزانه انقلاب اسلامی درباره پیام زندگی پرماجرای ثامن‌الحجج حضرت امام رضا(ع) است.

قبله‌گاهی برای مقاومت

حال و هوای زائران حرم مطهر امام رضا(ع) در این روزهای جنگ و نبرد با رژیم منحوس صهیونیستی، حال و هوای خاصی است. زیارت به نیابت از شهدای حملات تروریستی رژیم غاصب صهیونی، دعا و نیایش برای پیروزی نیروهای سرافراز مسلح ایران اسلامی در نبرد با رژیم اشغالگر قدس، التجا و تضرع به درگاه پروردگارمتعال با توسل و تمسک به امام مقاومت حضرت رضا(ع)، ابراز انزجار و نفرت از خوی استکباری و ددمنشانه رژیم غاصب و جلاد صهیونی، دعا و درخواست از محضر امام رئوف(ع) و مظهر مقاومت در زمینه استمداد و یاری نیروهای سرافراز ایران اسلامی در رویارویی و خنثی‌سازی توطئه‌ها و حملات رژیم اسرائیل غاصب، طلب غفران و رحمت الهی در پیشگاه امام مهربانی‌ها برای شهدای این روزهای ایران اسلامی و درخواست صبر و شکیبایی برای بازماندگان آنان، ابراز همدردی با خانواده‌های شهدا و اعلان آمادگی در دفاع از میهن اسلامی در برابر اسرائیل جنایتکار و... بخشی از زمزمه‌ها، حرف‌های زائران و مجاورانی است که در جوار بارگاه مطهر رضوی با پیروی و تأسی از پیام زندگی امام مقاومت، حضرت علی بن موسی‌الرضا(ع) مبنی بر مبارزه دائمی خستگی‌ناپذیر، همچنان بر مقاومت و ایستادگی تا پیروزی نهایی بر رژیم جعلی، منحوس و جنایتکار اسرائیل تأکید دارند.

این روزها در عبور از رواق‌ها، صحن‌ها و اماکن متبرکه بارگاه قدس رضوی و در گفت‌وگو با برخی از زائران و مجاوران این آستان مبارک، با سوژه‌ها، صحنه‌ها و سخنان زیبا و پرمفهومی روبه‌رو می‌شویم که بدون تعارف و اغراق بیان می‌شود و براساس اینکه «هرسخن کز دل برآید، لاجرم بر دل نشیند» از دل باصفا و نیت پاک این میهمانان امام رئوف(ع) سرچشمه می‌گیرد.

پیام پیرزن هفتاد ساله و نفرین نوجوان سیزده‌ساله خطاب به اسرائیل جنایتکار

پیرزنی پشت‌خمیده عصازنان با فرد همراهش از بست شیخ طبرسی(ره) وارد حرم مطهر می‌شود. پس از کمی گفت‌وگو متوجه می‌شوم از اهالی محله تلگرد هستند و امروز او و نوه‌اش با هم به زیارت آمده‌اند تا برای سلامتی مردم ایران دعا کنند. این مادربزرگ قد خمیده در این باره می‌گوید: «... من ۷۰ سال سن دارم و از همین جا به اسرائیل می‌گویم کور خوانده‌ای، بازنده اصلی تو هستی. ایران پیروز است و ایران و ایرانی، غیور، دلاور و شجاع است، پوزه‌ات را به خاک می‌مالیم، اسرائیل جلاد، خدا تو را لعنت کند و هرچه زودتر به جهنم واصل شوی ان‌شاءالله...».

نوه‌اش هم با تکان دادن سر، جملات مادربزرگ را تأیید می‌کند و از حال و هوای زیارت متفاوت امروزشان می‌گوید. پس از ترک آن‌ها، پدر و پسری را می‌بینم که در گوشه صحن قدس به گنبد و آبنمای وسط این صحن می‌نگرند. پس از سلام و احوالپرسی متوجه می‌شوم اصفهانی هستند و با خودرو شخصی به مشهد مقدس سفر کرده‌اند. رضا حسن‌پوردرچه معتقد است: «ما امام رضا(ع) را داریم. همه در پناه امام هشتم(ع) هستیم. اسرائیل کوچک‌تر از آن است که بخواهد با ایران اسلامی مقابله کند. ما تا آخر ایستاده‌ایم...».

پسرش محمدعلی سیزده‌ساله نیز می‌گوید: «... مرگ بر اسرائیل جلاد و کودک‌کش بی‌رحم. من از همین‌جا برای نابودی اسرائیل و پیروزی رزمندگان ایران دعا می‌کنم. مرگ بر نخست‌وزیر اسرائیل. من به یاد کودکان شهید در تهران و سراسر ایران که به دست اسرائیل شهید شدند، نماز می‌خوانم و برایشان دعا می‌کنم».

پیام نبرد با اسرائیل غاصب از روی صندلی چرخدار

در کنار سقاخانه صحن انقلاب اسلامی حرم مطهر رضوی یک بانوی کهنسال نشسته بر صندلی چرخدار را می‌بینم که مشغول نوشیدن آب به منظور تبرک و تیمن از این سقاخانه است. براساس گفته‌های همراهش، این بانو به اتفاق خانواده‌اش از شهرستان سبزوار برای زیارت به مشهد مقدس آمده است. وی به نام زهرا محمدی‌پور شصت‌وپنج‌ساله، رو به قبله و دست به آسمان بلند کرده و زیر آفتاب گرم خردادماه مشهد و از جوار پنجره فولاد صحن انقلاب اسلامی حرم مطهر، خطاب به رژیم اسرائیل می‌گوید: «... امیدوارم به‌زودی نخست‌وزیر جلاد و رژیم غاصب اسرائیل به عذاب الهی دچار شوند. نتانیاهو و رژیم صهیونی بدانند هر روز و شب و هر ساعت، لعنت و نفرین مظلومان عالم و به‌ویژه خانواده شهدا پشت سرشان است و از خون مظلومان و نفرین خانواده‌های شهدای عزیز، سرنوشت شومی انتظارشان را می‌کشد. من از روی همین صندلی چرخدار، آماده نبرد با اسرائیل هستم و از مرگ و شهادت ترسی به دل ندارم. اسرائیل مرگ بر نیرنگ و خباثت تو، لعنت خدا و ملائکه و همه انسان‌های آزاده بر تو و بر حامیانت. آرزوی نابودی‌ات ان‌شاءالله هرچه زودتر محقق می‌شود. اسرائیل، خیلی پست و رذل هستی...».

خانم جوان همراه این بانوی سبزواری نیز با چشمانی تر و با بغض می‌گوید: «... ما در مقابل اسرائیل و آمریکا کوتاه نمی‌آییم. ما امام رضا(ع) را داریم. امام هشتم(ع) به ما کمک خواهد کرد و به امید خدا اسرائیل را نابود می‌کنیم. خون ما فدای اسلام و قرآن و امام هشتم(ع)».

پیام لگدمال شدن اسرائیل زیر پای ایرانیان سرافراز

در زیر سایه‌بان‌های صحن مسجد گوهرشاد حرم مطهر، تجمعی از مردان و زنان توجهم را به خود جلب می‌کند. نزدیک‌تر که می‌شوم و پس از صحبت با یکی از افراد این تجمع متوجه می‌شوم جمعی از دانشجویان مشهدی هستند که خودجوش و به منظور دعا برای نابودی رژیم منحوس اسرائیل و پیروزی مردم ایران به حرم مطهر آمده‌اند.

جواد همتی، یکی از این دانشجویان می‌گوید: «خیبر خیبر یا صهیون...، نتانیاهو و همکاران مزدورش بدانند ایران اسلامی سرافراز است. صاحب و مولایمان حضرت امام زمان(عج) حامی این سرزمین است. ما جانفدای رهبریم و آماده دفاع از ایران اسلامی هستیم».

در این میان، یکی از خواهران دانشجو اشک‌ریزان و با بغض می‌گوید: «... اسرائیل جنایتکار بداند شیرمادران و شیرزنان ایران اسلامی تا آخرین قطره خون در کنار مردان غیور ایران در برابرش خواهند ایستاد. قسم به خون کودکان شهیدمان، انتقام سخت از رژیم صهیونی می‌گیریم».

علی میرزایی، یکی دیگر از دانشجویان اظهار می‌کند: «... مرگ بر اسرائیل خبیث و آمریکای جنایتکار. ایران، ایران امام رضا(ع) است و از ساحت مبارک حضرت ثامن‌الحجج(ع) کمک می‌گیریم و در کنار رهبر بزرگوار انقلاب آماده نبرد با اسرائیل گرگ‌صفت هستیم. نتانیاهو بداند به همراه اربابان آمریکایی‌اش زیرپای ایرانیان سرافراز، لگدمال خواهد شد».

منبع: روزنامه قدس

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha