تحولات منطقه

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان تهران خواستار شناسایی چالش های فضای کسب و کار در شرایط جنگی از کمسیون های تخصصی اتاق شد.

احصای چالش‌های فضای کسب‌وکار در شرایط جنگی اقتصاد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین محمود نجفی عرب روز دوشنبه ماموریت جدیدی برای کمیسیون‌های مشورتی و تخصصی اتاق تهران تعریف کرد و از آنها خواست در اسرع وقت چالش‌های جدی کسب‌وکارها در حوزه‌های مختلف صنعت، معدن، تجارت داخلی و خارجی، کشاورزی، بانکی، گمرکی و قوانین مقررات و ... را احصا کنند تا اتاق بتواند برای رفع آنها تلاش و مطالبه‌گری کند.

وی یادآور شد: پیشنهادات فعالان بخش خوصی در دوران جنگ که به افزایش تولید، کاهش هزینه تمام شده، کاهش بوروکراسی و تسریع در امور تولید، واردات و صادرات می‌شود باید توسط کمیسیون‌های یازده گانه اتاق تهران احصا، کارشناسی و دسته‌بندی شود تا از طریق هیات رئیسه به وزارتخانه‌ها و نهادهای سیاستگذار و تصمیم‌گیر ارسال شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha