رباط‌کریم این روزها بوی ایثار می‌دهد؛ مردم این خطه، پیکر پاک دو جوان رشید و بی‌ادعای وطن، شهیدان «محمد دلیر» و «محمد بقایی» را در میان بدرقه‌ هزاران دلِ شکسته اما سرافراز، تا خانه ابدی مشایعت کردند.

وداع باشکوه با ۲ سرباز شهید فراجا در رباط‌کریم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

آیین تشییع و تدفین دو سرباز شهید نیروی انتظامی، «محمد دلیر» و «محمد بقایی» که در پی حملات جنایت‌بار رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند، با حضور پرشکوه مردم و مسئولان در شهرستان رباط‌کریم و نصیرشهر برگزار شد.

در این آیین معنوی و باشکوه، اقشار مختلف مردم، خانواده‌های معظم شهدا، مسئولان ، نیروهای نظامی و انتظامی با چشمانی اشک‌بار و دل‌هایی مالامال از حزن و افتخار، پیکرهای مطهر این دو شهید عزیز را تا خانه ابدی بدرقه کردند.

مراسم در ایام سوگواری سالار شهیدان با لبیک یا حسین مردم آغاز شد و مادران، پدران و هم‌رزمان همه آمده بودند تا با شهدای ناجا وداع کنند ، با دو فرزندی که نه تنها برای خانواده‌هایشان که برای وطن، فرزندان عزیزی بودند.

پیکر شهید «محمد دلیر» پس از تشییع در امام‌زاده عمادالدین رباط‌کریم و پیکر شهید «محمد بقایی» در آرامستان امام صادق (ع) نصیرشهر به خاک سپرده شد، خاکی که اینک به نام‌شان می‌بالد.

اشک‌های مادران، سکوت پرصلابت پدران و صلوات مردم بر پیکر شهدا، فضایی روحانی و تکان‌دهنده خلق کرد، گویی آسمان هم بغض کرده بود و نسیم، نام محمد و محمد را با خود می‌برد، دو جوان ساده‌دل که با خون خود، امنیت را برای سرزمین مادری تضمین کردند.

در این مراسم، مردم با شعارهایی نظیر «مرگ بر اسرائیل»، «سرباز وطن، روحت شاد» و «تا آخر ایستاده‌ایم» بر عهد خویش با شهدا تأکید کردند. نصیرشهر رباط‌کریم، امروز نه تنها شاهد غم، که شاهد عظمت بود، عظمت مردمی که حتی در غم، باشکوه می‌درخشند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha