مسئله کیفیت نان و کمفروشی نانواییها در سالهای اخیر از دغدغههای جدی شهروندان تهرانی بوده و پیشتر هم گزارشهای متعددی در رسانههای مختلف از تخلفات برخی واحدهای عرضه نان در حوزه کیفیت و میزان سهمیه آرد منتشر شده است.
تشدید نظارت بر کیفیت نان
با توجه به مشاهدات در ماههای اخیر طرحهای نظارتی بر کیفیت و عرضه نان از سوی استانداری تهران تشدید شده است و در کنار آن تامین گندم با کیفیت بالاتر در دستور کار قرار گرفته تا علاوه بر ارتقای کیفیت نان در استان، میزان تخلفات در این حوزه روند کاهشی داشته باشد.
حشمتالله عسگری در این باره اظهار کرد: اکنون بیشترین تمرکز نظارتی در بازار آرد و نان اعمال میشود و روزانه بین ۱۰ تا ۲۰ واحد نانوایی متخلف در این استان پلمب میشوند.
وی اظهار کرد: این سیاستها به دلیل همزمانی برخوردهای شدید نظارتی و جرایم بازدارنده تاثیر قابل توجهی در کنترل بازار حوزه آرد و نان در تهران داشته است، در همین راستا این روند تا زمان اجرای سیاست نهایی دولت با موضوع آزادسازی در این استان ادامه دارد.
بهبود کیفیت آرد و پخت نان در تهران
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران این را هم گفت که در حال حاضر این استان در بهترین شرایط زمانی و کیفی گندم قرار دارد و با نظارت گسترده بر بازار، سیاستهای بازدارنده در برخورد با تخلفات نانواییها نیز بهشدت اعمال میشود.
وی اضافه کرد: در حال حاضر به دلیل اختلاط گندم داخلی با گندم کیفی وارد شده از گلستان، بهترین کیفیت گندم در استان تهران را شاهد هستیم و میتوان گفت که در هیچ دورهای شرایطی به این سطح از کیفیت و زمان مناسب برای تامین آرد و نان نداشتهایم.



نظر شما