تحولات منطقه

۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۰
کد خبر: ۱۰۹۷۹۹۹

امروز چهارشنبه دوم مهر ماه ۱۴۰۴ طلا و سکه به شدت با افزایش قیمت همراه شدند.

ثبت رکورد باورنکردنی قیمت طلا / سکه ترمز برید
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به‌گزارش قدس آنلاین، امروز بازار طلا و سکه با افزایش قیمت باورنکردنی بازگشایی شد.

قیمت سکه امامی نسبت به روز گذشته با افزایش حدود ۵ میلیون تومانی همراه بود و در حال حاضر در محدود ۱۰۸ میلیون تومان قرار دارد و طلای ۱۸ عیار هم به محدود ۱۰ میلیون تومان وارد شده است.

مدتی است که مسیر حرکتِ بازار ارز و به تبع آن سکه و طلا را تحولات سیاسی مشخص می‌کند و هر اتفاقی که در این دو بازار رخ می‌دهد به‌شدت به اخبار حوزه سیاست و وضعیت تنش‌های میان ایران و غرب گره خورده است.

احتمال فعال شدن مکانیسم ماشه تا چند روز دیگر و تصمیمی که شورای امنیت سازمان ملل ممکن است درخصوص بازگشت تحریم‌ها اخذ کند بازار را به‌سمت نااطمینانی برده و همین سبب شده که برخی از فعالین بازار و حتی مردم عادی در پی افزایش نگرانی از آینده و کاهش ارزش پولی ملی، به سمت خرید بیشتر طلا و سکه بروند؛ مسئولان این روند را هیجانی و زودگذر می‌دانند و کارشناسان و فعالان بازار طلا تاکید دارند درصورتی که شورای امنیت سازمان ملل مسیری دیگری نپیماید باید منتظر جهش‌هایی به مراتب بیشتر از این روزها باشیم.

البته کارشناسان امید دارند که با حضور تیم دیپلماسی در نیویورک برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل، مسیر جدیدی باز شود که حداقل چند ماه فعال سازی مکانیسم ماشه را به تعویق بیندازد.

روز گذشته دلار در محدود ۱۰۳ هزار و ۵۰۰ تومان بسته شد و امروز با نرخ ۱۰۴ هزار و ۷۳۵ تومان بازگشایی شد؛ همین افزایش حدود ۱۲۳۵ تومانی دلار باعث شد با وجود اینکه ما در بازار با کاهش نرخ طلای جهانی مواجه شدیم؛ نرخ طلا در بازار داخل را به شدت بالا ببرد.

در حال حاضر قیمت سکه بهار آزادی ۹۸ میلیون و ۵۲۰ هزار تومان، نیم سکه ۵۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان، ربع سکه ۳۲ میلیون تومان و سکه گرمی ۱۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است.

هم اینک هر گرم طلای ۱۸ عیار به ۱۰ میلیون و ۸۰ هزار تومان و هر مثقال طلا هم به ۴۳ میلیون و ۴۹۱ هزار تومان رسیده است.

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha