تحولات منطقه

رئیس مجلس نوشت: ایران با دیپلماسی و رعایت منافع ملی تلاش کرد مسئله را مدیریت کند، اما غربی‌ها از مذاکره به عنوان ابزاری فریبکارانه برای محدود کردن توان دفاعی ما استفاده کردند.

قالیباف تأکید کرد؛استفاده غرب از مذاکره به عنوان فریب برای محدود کردن توان دفاعی ایران
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

محمدباقر قالیباف رئیس قوه مقننه در توئیتی نوشت: «اجرای مکانیسم ماشه توسط سه کشور اروپایی را غیرقانونی می‌دانیم و حق غنی‌سازی ایران همچنان مورد تأیید قوانین بین‌المللی است. تحریم‌های این قطعنامه‌ها اهمیت قابل توجهی ندارند و هرگونه اقدام علیه ایران با واکنش متقابل جدی روبرو خواهد شد.

ایران با دیپلماسی و رعایت منافع ملی تلاش کرد مسئله را مدیریت کند، اما غربی‌ها از مذاکره به عنوان ابزاری فریبکارانه برای محدود کردن توان دفاعی ما استفاده کردند.

دیپلماسی بدون قدرت، تنها ابزار فشار است؛ تقویت بنیه دفاعی و انسجام ملی تنها راه بازداشتن دشمن و حفظ امنیت کشور است.»

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha