تحولات منطقه

مدیر پایانه مرزی دوغارون از توقف خروج ناوگان تجاری از این گذرگاه مرزی به سمت افغانستان خبر داد.

اختلال در خروج کامیون‌ها از مرز دوغارون
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس، اسماعیل پورعابد در این خصوص اظهار کرد: به علت قطعی اینترنت در افغانستان، از ساعت ۱۹ شب گذشته تا این لحظه روند خروج و پذیرش ناوگان تجاری از مرز دوغارون به سمت گمرک اسلام قلعه افغانستان متوقف شده است.

وی افزود: در حال حاضر دستکم ۸۰۰ دستگاه کامیون ایرانی و افغانستانی در پارکینگ‌های مرز دوغارون در انتظار خروج به سمت افغانستان هستند که با تداوم قطعی اینترنت، به این رقم افزوده خواهد شد.

مدیر پایانه مرزی دوغارون ادامه داد: همچنین امکان برقراری ارتباط مجازی و اینترنتی با طرف افغانستانی وجود ندارد و برای چاره‌اندیشی، از طریق هنگ مرزی و مرزبانی درجه یک تایباد به دنبال برگزاری ملاقات مرزی با مسئولان کشور مقابل هستیم.

پورعابد بیان کرد: البته ورود ناوگان تجاری و کامیون‌های مستقر در افغانستان به مرز دوغارون ایران بدون هیچ مشکلی در جریان است و قطعی اینترنت فقط روند خروج را دچار اختلال کرده است.

وی خاطرنشان کرد: روزانه بین ۶۰۰ تا ۷۰۰ دستگاه کامیون از پایانه مرزی دوغارون به سمت افغانستان خارج می‌شوند و فرایند تردد ناوگان تجاری در این گذرگاه زمینی تا ساعت ۲۳ ادامه دارد.

منبع: خبرگزاری فارس

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha