تحولات منطقه

رئیس پلیس راه استان مازندران با اشاره به ترافیکی پرحجم در جاده‌های شمال، گفت: محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال از امروز آغاز شد و تا صبح شنبه ادامه دارد.

جاده‌های شمال زیر بار ترافیک پایان هفته رفت
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

هادی عبادی رئیس پلیس راه استان مازندران اظهار کرد: درحال حاضر ترافیک ورودی در محورهای مازندران به‌صورت پرحجم و روان است.

وی با اشاره به بارش پراکنده باران در استان، افزود: محدودیت یک‌طرفه فعلا در برنامه نیست و تردد در جاده‌های شمال به‌صورت دوطرفه برقرار است.

رئیس پلیس راه استان مازندران به ممنوعیت تردد تمامی تریلرها در محور هراز و اشاره کرد و گفت: تردد همه کامیون و کامیونت‌ها به‌جز حاملان موادسوختی و فاسدشدنی از ساعت ۸ تا ۲۴ روزهای چهارشنبه ۹، پنج‌شنبه ۱۰ و جمعه ۱۱ مهرماه از محور هراز ممنوع است.

عبادی یادآور شد: درصورت افزایش حجم ترافیک و صلاحدید ماموران پلیس راه محدودیت یک‌طرفه مقطعی از روزهای پنج‌شنبه ۱۰ و جمعه ۱۱ مهرماه به صورت رفت یا برگشت از محدوده پلور تا پلیس راه لاریجان و بالعکس انجام خواهد شد.

وی با اعلام اینکه تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت از محور کرج_ چالوس و بالعکس کماکان ممنوع است، اظهار کرد: تردد موتورسیکلت از ساعت ۱۲ ظهر روز چهارشنبه ۹ ساعت ۷ صبح روز شنبه ۱۲ مهرماه از محورهای کرج_چالوس ، هراز ، سوادکوه، محور تهران_ سمنان_ مشهد و بالعکس ممنوع است.

رئیس پلیس راه استان مازندران با اشاره به اینکه ساعت ۱۲ روز جمعه ۱۱ مهرماه از ابتدای آزادراه تهران_شمال اعمال محدودیت تردد به مقصد چالوس انجام می‌شود، تصریح کرد: از ساعت ۱۳ از ابتدای پل زنگوله انسداد به‌صورت کامل و از ساعت ۱۵ از مسیر شمال به جنوب مرزن‌آباد به سمت تهران یک‌طرفه می‌شود.

عبادی گفت: توجه به هشدارهای پلیس مورد تاکید است.

منبع: خبرگزاری فارس

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha