تحولات منطقه

۱۵ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۵
کد خبر: ۱۱۰۱۱۹۰

رئیس هیئت مدیره کانون هموفیلی ایران، از تصمیم «ناجوانمردانه» شرکت های پخش دارو در قبال داروخانه ها، به شدت انتقاد کرد.

داروی بیماران هموفیلی گرفتار «تحریم داخلی» است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

امین افشار در گفتگوی تلفنی با شبکه سلامت گفت: بیماران هموفیلی برای دسترسی به دارو، علاوه بر تحریم خارجی شامل تحریم داخلی نیز شده‌اند.

وی، نسبت به پرداخت نکردن مطالبات داروخانه ها از طرف سازمان های بیمه گر انتقاد کرد و افزود: این فرایند معیوب، سلامت و جان بیماران را به مخاطره می افکند.

افشار ادامه داد: دارو در کشور موجود است و شرکت های پخش «ناجوانمردانه» از تحویل دارو از جمله داروی هملیبرا که تزریق آن باید به موقع باشد، به داروخانه ها و مراکز بیمارستانی به علت داشتن طلب خودداری می کنند.

وی بر ضرورت اختصاص به موقع ارز برای داروی های وارداتی بیماران هموفیلی تاکید و تصریح کرد: اگر ارز دارو به موقع اختصاص نیابد، جان بیماران هموفیلی در خونریزی های خطرناک به مخاطره خواهد افتاد.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha