تحولات منطقه

مهاجم تیم ملی فوتبال ایران گفت، علت غیبتش در دیدار مقابل تانزانیا مصدومیت نبوده و فقط استراحت کرده است.

طارمی: مصدوم نبودم و استراحت کردم/ دوست دارم با برزیل همگروه شویم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مهدی طارمی پس از برتری ۲ بر صفر تیم ملی فوتبال ایران برابر تانزانیا درباره مصدومیتش گفت: مصدوم؟ مصدوم نیستم و دو روز استراحت کردم.

وی در مورد اینکه تیم ملی در دو دیدار برابر روسیه و تانزانیا به چیزی که می‌خواست، رسید یا نه، تصریح کرد: وقتی یکسری بازیکنان جدید کنار هم بازی کنند، کار سخت می‌شود. در مجموع شرایط خوب بود ولی می‌توانستیم امروز با تمرکز بیشتر گل‌های زیادی بزنیم. همین که به روند پیروزی برگشتیم، خوب است.

مهاجم تیم ملی فوتبال کشورمان راجع به روند آماده‌سازی تیم ملی برای حضور در جام جهانی خاطرنشان کرد: خیلی وقت است به جام جهانی صعود کرده‌ایم و بازی‌های اخیر آزمون و خطا بود. خیلی از بازیکنان به دلیل مصدومیت در اردوها حضور نداشتند و اسکواد تیم ناقص بود. اینکه برخی‌ها بد بازی کردن را مدنظر قرار می‌دهند، باید بدانند زمان کم است و بازیکنان جدید بخواهند کنار هم بازی کنند، نیاز به زمان دارند. در بازی‌های رسمی برابر کره شمالی نیز بازیکنان به دلیل صعود زودهنگام تمرکز اصلی را نداشتند. بارها گفتیم در تیم ملی بازی دوستانه نداریم و همه بازی‌ها رسمی است و باید شخصیت تیم ملی را بالا ببریم.

طارمی در پاسخ به این سؤال که دوست دارد تیم ملی با چه تیمی در جام جهانی همگروه شود، گفت: برزیل!

منبع: خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha