شاکررضا مریدی با بیان اینکه بیش از ۶۲۷ میلیارد تومان برای ساخت و تکمیل ۴۱ پروژه در حوزه های مختلف از محل طرح نشاندار کردن مالیات در سطح استان با انتخاب مودیان تأمین شده اظهار کرد: از ۴۱ پروژه اختصاص داده شده به استان، اعتبار مورد نیاز برای احداث و تکمیل ۱۳ مدرسه به مبلغ ۱۳۷ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان به طور ۱۰۰ درصد با مشارکت مودیان از محل طرح نشاندار کردن مالیات تأمین شد.
مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی با اشاره به این که طرح «نشاندار کردن مالیاتها» در راستای مردمی کردن اقتصاد کشور در ۴ مردادماه سال ۱۴۰۳ به صورت رسمی رونمایی شد، افزود: در دومین سال متوالی استفاده از طرح «نشاندار کردن مالیاتها»، اعتبار ساخت و تکمیل ۴۱ پروژه در استان با مبلغی افزون بر ۶۲۷ میلیارد تومان و مشارکت تعداد ۲۱ هزار و ۳۰۱ مودی در قالب فرم تبصره ماده ۱۰۰، تامین شد.
وی با بیان اینکه در سال جاری «طرح نشان دار کردن مالیات» در استان خراسان رضوی با رویکرد اولویت تخصیص اعتبار به پروژه ها در شهرها و مناطق کمتر برخوردار در دستور کار قرار گرفت؛ تصریح کرد: اعتبار مورد نیاز ساخت و تکمیل ۱۰ مدرسه و هنرستان با مجموع ۵۸ کلاس و مقاوم سازی و نوسازی ۳ هنرستان و مدرسه در سطح استان با مشارکت ۴ هزار و ۶۳۷ نفر از مودیان از محل طرح نشاندار کردن مالیات در قالب فرم تبصره ماده ۱۰۰، تأمین شد.
مریدی افزود: از مجموع ۱۳ پروژه فوق اعتبار ساخت و تکمیل ۲ مدرسه ۱۲ کلاسه، ۴ مدرسه ۶ کلاسه، یک مدرسه ۴ کلاسه و ۲ مدرسه و هنرستان ۳ کلاسه و همچنین اعتبار مورد نیاز جهت مقاوم سازی و نوسازی ۳ هنرستان و مدرسه ۱۳۷ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان به صورت ۱۰۰ درصد تأمین شده است.
مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در سال گذشته نیز سه هزار و ۲۰۲ مودی با اعتباری افزون بر ۶۱۶ میلیارد ریال، محل هزینه کرد مالیات خود را به حوزه آموزش و پرورش استان اختصاص دادند. این مبلغ ۵۲.۷۱ درصد از اعتبار لازم جهت تکمیل کل پروژههای حوزه آموزش و پرورش استان را تأمین کرد.
وی اظهار امیدواری کرد: پروژه های تأمین اعتبار شده از طریق درآمدهای مالیاتی به سرعت تکمیل شوند و مردم از مزایای آنها بهرهمند شوند.




نظر شما