منوچهر حبیبی روز پنجشنبه در همایش روز جهانی غذا به همت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در هتل پارسیان، با تأکید بر پیوند تغذیه و فرهنگ گفت: غذا فقط نیاز انسان نیست؛ نماد فرهنگ و هویت ماست و خوراک محلی و سنتی کرمانشاه ظرفیت تبدیلشدن به برند جهانی را دارد و باید از آن در مسیر شهر خلاق خوراک حمایت شود.
وی با اشاره به اهمیت تغذیه سالم بیان کرد: تأمین غذای سالم در شرایط صنعتی و پیچیده امروز، نیازمند نظارت دقیق دستگاههای اجرایی و همکاری همه نهادهاست و از مزرعه تا سفره مردم، باید کنترل، نظارت و استانداردها رعایت شود تا غذای سالم به دست شهروندان برسد.
استاندار کرمانشاه افزود: اصلاح نان مصرفی مردم، یکی از کلیدیترین اقدامات در ارتقای سلامت عمومی است زیرا نان سالم میتواند بسیاری از بیماریهای گوارشی را کاهش دهد و هزینههای درمانی را به جیب مردم بازگرداند.
وی با اشاره به طرحهای اجرا شده در استان کرمانشاه، از جمله طرح نان کامل و سالم، از تلاشهای دانشگاه علوم پزشکی و دستگاههای اجرایی در این زمینه قدردانی کرد و افزود: حرکت ارزشمندی در استان کرمانشاه آغاز شده و اگر این طرح فراگیر شود، میتواند الگویی ملی برای تغذیه سالم باشد.
حبیبی با تأکید بر سه محور سلامت جامعه یعنی ورزش، تغذیه سالم و سلامت روح گفت: ورزش باید در برنامه روزانه همه افراد گنجانده شود و نظارت دقیق بر زنجیره تولید غذا از مزرعه تا سفره، تضمینکننده سلامت مردم است.
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه ورزش، اساس سلامت جسمی و نشاط فردی است، گفت: ورزش نباید محدود به سن، جنسیت یا شرایط خاصی باشد؛ همه افراد جامعه باید در برنامه زندگی خود، فعالیت بدنی مستمر را لحاظ کنند و حتی با وجود مسئولیتهای کاری، باید زمانی برای ورزش اختصاص داد زیرا سلامت جسم، پایه بهرهوری در کار و زندگی است.
گفتنی است در پایان این مراسم از ۱۲ شرکت و کارخانه نمونه در زمینه تولیدات غذایی استان کرمانشاه تجلیل شد.
همچنین از پوستر یاد بود روز جهانی غذا در سال ۱۴۰۴ با حضور استاندار کرمانشاه، رضایی معاون سازمان غذا و دارو کشور، سروش رییس دانشگاه علوم پزشکی و فتح اللهی رییس دانشگاه رازی کرمانشاه رونمایی شد.



نظر شما