تحولات منطقه

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان‌شمالی گفت: چهار طرح ورزشی در ۲ شهرستان استان با ۱۷۰ میلیارد ریال اعتبار آماده بهره برداری است که همزمان با هفته تربیت بدنی افتتاح می شود.

۱۷۰ میلیارد ریال برای چهار طرح ورزشی خراسان‌شمالی هزینه شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مصیب اکبرزاده روز جمعه اظهار کرد:‌ این طرح‌های ورزشی شامل زمین چمن مصنوعی راز، زمین چمن مصنوعی بچه دره جرگلان، سالن ورزشی بیدک بجنورد و سالن بیلیارد در مجموعه ورزشی ۱۹ مهر بجنورد است.

وی افزود: برای هریک از چمن های مصنوعی حدود ۵۰ میلیارد ریال هزینه شده است و سالن ورزشی بیدک با ۵۰ میلیارد ریال اعتبار تکمیل شد.

اکبرزاده ادامه داد: چمن مجموعه ورزشی ۱۹ مهر بجنورد احیا شده و همزمان با هفته تربیت بدنی بهره برداری می شود.

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان‌شمالی یادآور شد: همزمان با هفته دولت امسال نیز 6 طرح ورزشی در سه شهرستان استان با ۱۳۵ میلیارد ریال اعتبار افتتاح شد.

وی افزود: این طرح های ورزشی شامل سالن چندمنظوره و چمن مصنوعی در شهرستان های شیروان، رازوجرگلان و بام و صفی آباد بود.

ادارات یک درصد اعتبارات ورزش را پرداخت کنند

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان‌شمالی گفت: همه دستگاه‌های اجرایی و ادارات دولتی استان براساس قانون باید نسبت به توسعه ورزش در استان یک درصد اعتبارات جاری خود را ورزش اختصاص دهند.

اکبرزاده افزود: پرداخت یک درصد اعتبارات ورزشی جدای از توسعه ورزش همگانی، موجب پیشرفت ورزش قهرمانی نیز می شود.

وی گفت: در جلسه آتی شورای عالی ورزش خراسان شمالی که با حضور استاندار برگزار می شود مساله مربوط به پرداخت یک درصد اعتبارات ورزشی مطرح و پیگیری های لازم انجام خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha