به گزارش قدس، جواد جوادی در این خصوص اظهار کرد: سطح زیر کشت محصولات زراعی بهویژه سبزیجات در شهرستان طبس حدود ۷۰۰ هکتار است.
وی با بیان اینکه طبس بهعنوان قطب تولید سبزیجات در استان شناخته میشود، افزود: به طور میانگین از هر هکتار زمین کشاورزی در این شهرستان حدود ۲۵ تن محصول برداشت میشود که در حال حاضر ۵۰ درصد از آن در واحدهای صنعتی شهرستان فراوری و بستهبندی میشود.
جوادی ادامه داد: در حال حاضر هشت واحد دارای پروانه بهرهبرداری در زمینه فراوری و بستهبندی انواع سبزیجات، صیفیجات، گلهای خوراکی خشکشده و نیز تولید میوه و سبزیجات منجمد در این شهرستان فعالیت دارند.
وی ظرفیت این واحدها را بیش از ۶ هزار و ۴۱۸ تن اعلام کرد و افزود: محصولات تولیدی این واحدها علاوه بر بازار داخلی استان، به سایر استانها نیز ارسال میشود و تولیدکنندگان در تلاش برای توسعه صادرات محصولات به خارج از کشور هستند.




نظر شما