تحولات منطقه

وزیر امور خارجه ترکیه، حفظ تمامیت ارضی سوریه را هدف دیدار اخیر خود با مقامات دمشق و واشنگتن در کاخ سفید اعلام کرد.

رایزنی فیدان با مقامات سوریه و آمریکا در کاخ سفید
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به نقل از تارنمای «ترکیه امروز»، هاکان فیدان وزیر امور خارجه ترکیه، در جریان سفر خود به واشنگتن با مقام‌های ارشد آمریکا و ابومحمد الجولانی سرکرده تروریست‌های حاکم بر سوریه دیدار و درباره تحولات منطقه و نوار غزه گفتگو کرد.

سفر فیدان به واشنگتن، همزمان با سفر سرکرده تروریست های سوریه به این کشور انجام شد و وی در نشست مشترک جولانی با دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا حضور داشت.

وزیر امور خارجه ترکیه در کاخ سفید با اسعد الشیبانی وزیر امور خارجه دولت موقت سوریه، مارکو روبیو وزیر امور خارجه آمریکا، جِی‌دی ونس معاون رئیس‌جمهوری و تام باراک فرستاده ویژه آمریکا در امور سوریه نیز دیدار کرد.

فیدان در نشست مطبوعاتی با رسانه های ترکیه، درباره دیدارهای خود در واشنگتن، گفت که در این سفر، مواضع آنکارا در خصوص تمامیت سرزمینی سوریه و تحریم های این کشور را به مقامات آمریکایی منتقل کرده است.

وی، گفت‌وگو درباره مناطق درگیر مناقشه، به ویژه در جنوب و شمال سوریه را از جمله موضوعاتی اعلام کرد که مورد بحث قرار گرفته است.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha