تحولات منطقه

رئیس سازمان امور دانشجویان از پرداخت‌وام ۴۰ میلیون‌ تومانی به یک هزارنفر از دانشجویان عمره گذار خبر داد.

ثبت‌نام وام ۴۰ میلیون تومانی عمره دانشجویی آغاز شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سعید حبیبا گفت: ۱۳۰ هزار نفر از جامعه دانشگاهی شامل اعضای هیئت علمی، دانشجویان و کارکنان دانشگاه‌ها برای حج عمره ثبت‌نام کرده‌اند که از این میان، ۸ هزار نفر از طریق قرعه‌کشی انتخاب شده‌اند.

وی ادامه داد: کاروان دختران دانشگاهی از ۲۵ آبان اعزام شدند و از ۱۰ آذر کاروان اساتید اعزام خواهند شد، همچنین از ۱۵ آذر به بعد کاروان پسران دانشجو راهی عمره خواهند شد.

رئیس سازمان امور دانشجویان درباره تسهیلات مالی نیز گفت: با توجه به نیاز بخشی از دانشجویان به وام برای اعزام، با پیگیری‌های انجام‌شده و هماهنگی با برخی بانک‌ها، بانک طرف تعهد صندوق با پرداخت وام به هزار نفر از دانشجویان موافقت کرده است.

وی تأکید کرد: دانشجویانی که تمایل به استفاده از این وام دارند، می‌توانند به صندوق رفاه دانشجویان مراجعه کنند و از تسهیلات در نظر گرفته‌شده بهره‌مند شوند.

به گفته وی، مبلغ این وام حدود ۴۰ میلیون تومان است.

رئیس سازمان امور دانشجویان اظهار امیدواری کرد که سایر بانک‌ها نیز با توجه به تعداد زیاد متقاضیان همکاری کنند و افزود: هزینه‌ها بیش از این مبلغ است، اما تاکنون موفق شده‌ایم با بانک طرف تعهد صندوق بر سر پرداخت وام ۴۰ میلیونی به توافق برسیم.

حبیبا گفت: موافقت بانک طرف تعهد برای هزار نفر قطعی شده و مذاکرات با دو بانک دیگر همچنان ادامه دارد و در صورت نهایی‌شدن، جزئیات اطلاع‌رسانی خواهد شد.

منبع: پانا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha