به گزارش قدس آنلاین، روز گذشته خبر بازداشت علی صبوری و شش نفر از عوامل برنامه اینترنتی «نصفِ شب» منتشر شده بود که این کمدین با انتشار یک ویدئو در صفحه شخصی خودش، این خبر دستگیری را رد کرد.
این کمدین مدعی شد که این اتفاق برای گروه برنامهساز دیگری رخ داده است و ارتباطی به برنامه او ندارد.
او در این ویدئو بابت پخش سکانس های نامتعارف برنامه اش عذرخواهی کرد و قول حذف این سکانسها در قسمت های بعدی را داد.
روز گذشته رسانه قوه قضاییه اعلام کرد که چند نفر از عوامل تولید یک برنامه با محتوای خلاف شئون اخلاقی و اجتماعی در بستر فضای مجازی، دستگیر شده اند.
در همین رابطه ۷ نفر از عوامل برنامهای که با شرایط مورد اشاره تولید و پخش میشود بازداشت شدهاند. مجری این برنامه هم با تولید محتوای خلاف شئون اخلاقی و اجتماعی پس از تولید چند قسمت از برنامه خود و بارگزاری آن در فضای مجازی بازداشت شده و به بازپرس پرونده معرفی شده است.
در این خبر آمده بود که پس از تشکیل پرونده قضایی برای عوامل مورد اشاره ضمن توقف برنامه مورد اشاره، بازپرس پرونده برخی عوامل را با صدور قرار وثیقه مناسب تا زمان رسیدگی به پرونده در دادگاه آزاد کرده اما برخی عوامل دیگر همچنان در بازداشت به سر میبرند.
در پی انتشار این خبر، گمانه زنی ها نسبت به بازداشت علی صبوری و عوامل سازنده برنامه یوتیوبی «نصفِ شب» قوت گرفت ولی او شب گذشته با انتشار یک ویدئو در صفحه شخصی اش آن را رد کرد.
رسانه قوه قضائیه هنوز نسبت به این ماجرا واکنشی نشان نداده است.




نظر شما