تحولات منطقه

به دنبال اقدام فدراسیون جهانی تکواندو در تغییر ناگهانی قانون قرعه کشی مسابقات زیر ۲۱ سال قهرمانی جهان، روژان گودرزی در وزن ۴۹- کیلوگرم به دلیل همگروهی با ورزشکار رژیم صهیونیستی از مسابقات کناره گیری کرد.

دردسر هم‌گروهی تکواندوکاران ایران با رژیم صهیونیستی/ اعتراض شدید هادی ساعی به فدراسیون جهانی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، در شرایطی که فدراسیون جهانی پیش از این در سایت رسمی خود اعلام کرده بود ورزشکاران کنیا به عنوان میزبان رقابت های زیر ۲۱ سال قهرمانی جهان، همگی در رنک چهارم قرار می گیرند اما به یکباره این قانون تغییر و ورزشکاران کنیا بدون رنک در جدول مسابقات ثبت نام شدند.

به دنبال این اتفاق جدول مسابقات در اوزان روز نخست دچار دگرگونی شد و روژان گودرزی نماینده شایسته تکواندوی بانوان ایران در دور نخست به حریف رژیم صهیونیستی برخورد کرد که به همین دلیل نیز از حضور در مسابقات کنار کشید.

همچنین امیرمحمد اشرافی در وزن ۸۷+ کیلوگرم و یکی دیگر از نمایندگان ایران در روز نخست مسابقات نیز در دور نخست با حریف لبنانی مبارزه می کند و در صورت برتری در دور دوم با برنده ورزشکار رژیم صهیونیستی که در رنک ۵ دنیا قرار دارد و ورزشکار روسیه برخورد خواهد کرد.

به دنبال این اتفاق هادی ساعی بلافاصله راهی هتل محل اسکان مسئولان فدراسیون جهانی در نایروبی کنیا شد و اعتراض شدید خود را نسبت به این اتفاق اعلام کرد اما مسئولان فدراسیون جهانی تاکید کردند نمی توانند تغییری در جدول مسابقات اعمال کنند.

ساعی قرار است این موضوع را با جدیت پیگیری کند تا در روزهای آینده این دردسر بزرگ برای دیگر ورزشکاران ایران بوجود نیاید؛ اتفافی که به نظر می رسد سخت و دشوار خواهد بود.

این رقابت ها از صبح چهارشنبه به میزبانی نایروبی کنیا آغاز می شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha