تحولات منطقه

سرپرست تیم فوتبال استقلال با انتقاد از برگزاری دربی در خارج از تهران، گفت: امیدوارم دربی‌های بعدی در ورزشگاه آزادی و با حضور ۱۰۰ هزار تماشاگر برگزار شود.

طاهری: امیدوارم آخرین دربیِ خارج از تهران باشد/ تجربه ۵۰ ساله اجازه پیش‌بینی نمی‌دهد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

بیژن طاهری، سرپرست تیم فوتبال استقلال در یک گفت‌وگوی تلویزیونی درباره دربی ۱۰۶ که از ساعت ۱۵:۳۰ امروز( جمعه، ۱۴ آذر ) در اراک برگزار می‌شود، گفت: امیدوارم این آخرین دربی باشد که در شهرهای دیگر برگزار می‌شود و دربی‌های آینده در ورزشگاه آزادی و با حضور حداکثری هواداران برگزار شود.

وی درباره اینکه آیا منیر الحدادی به بازی امروز می‌رسد یا نه، اظهار داشت: همان‌طور که ساپینتو در نشست خبری دیروز اشاره کرد، درباره مصدومان تا زمان بازی صحبت نمی‌کنیم و چند ساعت تا زمان بازی باقی مانده و ممکن است خیلی از چیزها تغییر کند.

طاهری درباره اینکه تیم استقلال با پرسپولیس در یک هتل اسکان پیدا کرده است، هم تصریح کرد: طبقات جدا است و همدیگر را ندیدیم و فقط در جلسه هماهنگی سرپرست تیم پرسپولیس را دیدم. البته مشکلی با دیدن همدیگر نداریم و فقط در زمین مسابقه رقیب هم هستیم.

سرپرست تیم فوتبال استقلال در پاسخ به اینکه پیش‌بینی او از نتیجه دربی چیست، یادآور شد: تجربه ۵۰ ساله دربی را دارم و این مسابقه را نمی‌شود پیش‌بینی کرد. در چند دربی بازی کردم و نتیجه اصلا قابل ‌پیش‌بینی نیست.

وی با اشاره به تفاوت بزرگ دربی‌های امروز با مسابقات دهه‌های گذشته دو تیم، خاطرنشان کرد: این بازی‌ها شبیه شهرآوردهای قبلی نیست؛ برای بازی امروز ۸ هزار تماشاگر خیلی کم است و دوست داریم که این بازی در ورزشگاه آزادی و با حضور ۱۰۰ هزار هوادار برگزار شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha