تحولات منطقه

فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح با بیان این که، امروز دانشجویان در نظام اسلامی نماد پیشرفت و عزت در جامعه هستند، گفت: به دشمن اجازه عبور از قله‌های افتخار ایران اسلامی را نمی‌دهیم.

سردار باقرزاده: به دشمن اجازه عبور از قله‌های افتخار ایران اسلامی را نمی‌دهیم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سردار پاسدار سیدمحمد باقرزاده امروز - یکشنبه - در آیین پاسداشت روز دانشجو در دانشگاه فرهنگیان غرب مازندران - نوشهر افزود : دانشجو یعنی مسئولیت پذیر، متعهد و باید در جامعه اثر سازندگی داشته باشد. در این کانون های تعلیم و تربیت نیازمند دانشجویان در تراز اول انقلاب هستیم.

وی اظهار کرد: انقلابی بودن به معنای داشتن سواد است نه مدرک گرایی و بنا به تاکید رهبری فرزانه روز بزرگداشت دانشجو به معنای این است که در برابر بیگانگان سرخم نکنیم در واقع چنین مناسبتی یعنی نفوذ ناپذیری و باید میلِ به ارزش ها و آرمان های اسلامی داشته باشیم.

باقر زاده افزود: امروز خون شهدای دانشجو پایمال نشده است و این مرکز علمی در حقیقت کانون اندیشه ورزی است و چنین مناسبتی الگوی ماندگار در کشور است.

سردار باقرزاده اضافه کرد: نکته دیگر که بسیار حائز اهمیت بوده آن است که دانشجو باید نگاه غیرتمندانه داشته باشد به تعبیری نباید فردی خنثی و در برابر مسئولیتی که عهده دار است باشد.

وی خاطرنشان کرد: مجموع کارهایی که در این عرصه تعلیم و تربیت انجام می گیرد مهم ترین آن توجه به پیرایش فرهنگی است.

فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح تاکید کرد : باید بینش ها را اصلاح کرد و اگر این اتفاق رخ داد به دنبال آن کشش ها هم تغییر و کوشش و منش هم حاصل می شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha