تحولات منطقه

رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی با طرح این ادعا که «خط زرد» خط مرزی جدید نوار غزه است، گفت: ما برای یک جنگ غافلگیرکننده آماده می‌شویم و باید در تمام جبهه‌ها در حالت آماده‌باش باشیم.

ادعای زامیر: در حال آماده شدن برای یک جنگ غافلگیرکننده هستیم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی گفت: ما برای یک جنگ غافلگیرانه آماده می‌شویم و باید در تمام جبهه‌ها در حالت آماده‌باش باشیم و مانورهای سالانه احتمال یک جنگ غافلگیرانه را شبیه‌سازی می‌کنند.

«ایال زامیر» طی سخنانی در گفتگو با رسانه های رژیم صهیونیستی مدعی شد: خط زردی که نشان دهنده عقب نشینی ارتش اسرائیل به عنوان بخشی از توافق است، یک خط مرزی جدید، یک خط دفاعی مقدم در برابر تجمعات مسکونی و یک خط تهاجمی به شمار می رود.

ادعاهای این مقام نظامی صهیونیست در حالی است که تیراندازی بی‌هدف نظامیان اشغالگر به غیرنظامیان فلسطینی در نزدیکی خط زرد در نوار غزه به صورت روزانه ثبت می شود.

ارتش رژیم صهیونیستی در تازه ترین مورد نقض آتش بس امروز اعلام کرد که یک فلسطینی را که از خطر زرد عبور کرده و برای نظامیان اشغالگر در جنوب نوار غزه ایجاد تهدید کرده، به شهادت رسانده است.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha