سید حسام هاشمیان،فوق تخصص چشم درباره اینکه آیا ریختن چای، چای تازه دم یا عسل در چشم میتواند برای درمان بیماریهای چشمی یا کاهش درد چشم مفید باشد یا خیر،گفت: قطرههای چشمی که از داروخانه تهیه میشوند، دارای تاریخ انقضا و شرایط استریل مشخصی هستند. اما در مورد چای و عسل، این اطمینان وجود ندارد.
وی افزود: آب برای تهیه چای ممکن است جوشانده شود (که تا حدی استریلسازی را انجام میدهد)، اما چای و عسل به دمای جوش نمیرسند.
این موضوع میتواند موجب شود باکتریها، قارچها و سایر عوامل بیماریزا وارد چشم شوند و عفونت ایجاد کنند.
هاشمیان تصریح کرد: چای و عسل منشا گیاهی دارند و ممکن است حاوی قارچهایی باشند که میتوانند در چشم ایجاد عفونت کنند.
این چشم پزشک با اشاره به احتمال ایجاد حساسیت و آلرژی،خاطرنشان کرد: چای و عسل میتوانند حاوی موادی باشند که سبب ایجاد حساسیت و آلرژی در چشم شوند.
وی متذکر شد: حساسیتهای چشمی میتوانند خود سبب بروز مشکلات دیگری در چشم شوند و وضعیت را وخیمتر کنند.
هاشمیان با اشاره به تأخیر در درمان اصلی، اضافه کرد: مواد موجود در چای (مانند تئین) ممکن است به طور موقت درد را کاهش دهند.
این چشم پزشک ادامه داد: این کاهش درد موقت میتواند موجب شود فرد از پیگیری درمان اصلی و مراجعه به پزشک غافل شود، که این موضوع میتواند روند درمان را به تأخیر بیندازد.
هاشمیان تاکید کرد: ریختن چای، چای تازه دم یا عسل در چشم، با وجود احتمال وجود برخی منافع مانند کاهش موقت درد، به دلیل خطرات احتمالی مانند عفونت، آلرژی و تأخیر در درمان اصلی، کار درستی نیست و عوارض احتمالی این روش، از منافع احتمالی آن بیشتر است.



نظر شما