تحولات منطقه

۱۸ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۹
کد خبر: ۱۱۱۵۸۵۵

مدیر جهاد کشاورزی گناباد گفت: میزان برداشت پسته از باغ‌های این شهرستان طی سال‌جاری با افزایش ۱۰ درصدی در مقایسه سال گذشته به ۲۵ هزار تن رسید.

افزایش ۱۰ درصدی برداشت پسته در گناباد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس، اسماعیل قربانی در این خصوص افزود: ۲۵ هزار تن پسته تر در سال‌جاری از سطح هفت هزار و ۳۲۷ هکتار سطح زیر کشت این محصول در گناباد برداشت شد در حالی‌که این میزان سال قبل افزون بر ۲۲ هزار تن بود.

وی اضافه کرد: از مجموع هشت هزار و ۷۸۰ هکتار سطح زیر کشت پسته گناباد، هفت هزار و ۳۲۷ هکتار باغ بارور است.

مدیر جهاد کشاورزی گناباد متوسط عملکرد پسته‌ تر در گناباد را سه تن و ۴۰۰ کیلوگرم در هکتار و پسته‌ خشک را ۸۵۰ کیلوگرم در هکتار عنوان و اظهار کرد: مدیریت مطلوب باغداران عامل عملکرد خوب این محصول است.

قربانی یکی از دلایل گرایش کشاورزان به کشت پسته را کاهش سطح و افت کیفیت آب‌های زیرزمینی در سال‌های اخیر ذکر کرد.

وی ادامه داد: ارقام عمده پسته در باغات گناباد شامل «کله قوچی، فندقی، احمد آقایی، اکبری و بادامی سفید» است و مناطق عمده کشت این محصول، منطقه‌ی برگز، عمرانی و روستاهای پس‌کلوت می‌باشد.

مدیر جهاد کشاورزی گناباد از فعالیت ۱۲ ترمینال ضبط و فرآوری پسته در فصل برداشت در گناباد خبر داد و گفت: این واحدها با بهره‌گیری از تجهیزات نوین، نقش موثری در ارتقای کیفیت، سهولت بسته‌بندی و افزایش بهره‌وری اقتصادی محصول پسته در منطقه ایفا می‌کنند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha