تحولات منطقه

۳ دی ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۸
کد خبر: ۱۱۱۹۵۶۷

در قالب همکاری مشترک سازمان بهزیستی و سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، ۳۳ عنوان استاندارد شایستگی شغلی ویژه افراد دارای معلولیت تدوین، تصویب و برای اجرا در سراسر کشور ابلاغ شد.

۳۳ استاندارد شغلی ویژه معلولان تصویب شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

کارگروه مشترک تدوین استانداردهای شایستگی شغلی افراد دارای معلولیت در چارچوب برنامه‌های توانبخشی حرفه‌ای و اجرای بند ۵ نظام نامه آموزشی ماده ۱۴ قانون حمایت از حقوق معلولین، بین دفتر توانبخشی آموزشی، حرفه ای و توانپزشکی سازمان بهزیستی و دفتر پژوهش و تدوین برنامه‌های درسی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با هدف توسعه آموزش‌های استاندارد برای معلولین سخت اشتغال مبتنی بر رویکرد توانبخشی حرفه‌ای تشکل شد.

بررسی ملاحظات تخصصی مرتبط با استانداردهای آموزشی ویژه گروه‌های دارای معلولیت با توجه به نوع معلولیت، ویژگی‌ها، توانمندی‌ها و قابلیت‌های هر یک از گروه‌ها، برنامه‌ریزی و هماهنگی دوسازمان و وحدت رویه کارگروه‌های استانی در تدوین و نیز نظارت بر فرایند و پیگیری تدوین استانداردهای شایستگی و استانداردهای ارزشیابی شغلی از اهم موضوعات مورد بحث بوده است.

براساس گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل، شایان ذکر است که تعداد ۳۳ عنوان استاندارد در فاز اول به صورت مشترک تدوین و تصویب شده و کد استاندارد دریافت کرده‌اند، هم اکنون در سایت سازمان فنی و حرفه‌ای وجود داشته و قابل اجرا در سراسر کشور است. همچنین انتظار می‌رود تا پایان سال جاری تعداد عناوین استاندارد شایستگی شغلی به بالغ بر ۱۰۰ عنوان افزایش یابد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha