تحولات منطقه

۵ دی ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۲
کد خبر: ۱۱۱۹۸۷۰

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با اشاره به فعالیت سامانه هوشمند شناسایی متهمان متواری، گفت:‌ اتصال این سامانه به کلانتری‌ها و همکاری با نیروی انتظامی انجام شده و امکان اتصال آن به دیگر نهادهای خدماتی و بانک‌ها در دستورکار قرار دارد.

توسعه سامانه شناسایی متهمان متواری
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

اصغر جهانگیر درباره اجرای طرح شناسایی و دستگیری متهمان متواری، افزود: مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه از سال‌ها قبل سامانه‌ای در این زمینه راه‌اندازی کرده است.

وی ادامه داد: این سامانه به مبادی ورودی همه دادسراها و حتی کلانتری‌ها متصل است و هر متهم فراری که قصد ورود به این مراکز را داشته باشد، شناسایی می‌شود و بلافاصله اقدامات قضایی و انتظامی برای دستگیری او انجام خواهد شد.

جهانگیر با بیان اینکه سال گذشته تعداد قابل توجهی از متهمان متواری از طریق این سامانه دستگیر شدند، تصریح کرد: اگر این سامانه به سایر مراکز خدماتی مانند بانک‌ها و دیگر نهادها توسعه یابد، مردم می‌توانند حقوق خود را سریع‌تر استیفا کنند.

معاون قوه قضاییه تأکید کرد: راهکار کوتاه‌مدت، استفاده از گشت‌های ویژه است اما راه حل اصلی مشکل متهمان متواری، نظام‌مند کردن روند شناسایی این افراد با اتصال سامانه‌های هوشمند مختلف به یکدیگر است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha